Tgrt Haber

Yoldan koştu seyir halindeki otobüsün camına kafa attı! 'Taş kafa' yine ağızları açık bıraktı

11 Kasım 2022 11:06 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 11:25

Hindistan'da yaşayan 'taş kafa' lakaplı bir kişi, bu kez seyir halindeki otobüs camına kafa atarak ortaya çıktı. Otobüs camı tuzla buz olmasına rağmen yara almayan 'taş kafa' o anları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Hindistan​'da neredeyse herkesin 'taş kafa' olarak tanımladığı kişi, yine ağızları açık bırakmayı başardı. Zaman zaman ortaya çıkarak yaptıklarıyla herkesi hayrete düşüren 'taş kafa' son videosuyla da sosyal medyada viral haline geldi.

Kısa sürede sosyal medyada yayılan videoda, karşısından gelen otobüsü gördükten sonra kendini hazırlayan taş kafa, pozisyonunu ayarladıktan sonra hızla gelen otobüsün ön camına kafa attı.

Yoldan koştu seyir halindeki otobüsün camına kafa attı! 'Taş kafa' yine ağızları açık bıraktı

Çarpışmanın ardından yere savrulan adam hiçbir şey olmamış gibi kalkıp, kafa attığı otobüsün şoför koltuğuna oturdu. Ön camı tamamen patlayan otobüste, sileceklerin de kullanılamaz hale geldiği dikkat çekti.

Yaşanan olaydan sonra yara almadığı görülen şahsın, şoför koltuğunda gülerek poz verdiği anlar şaşırttı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...