Tgrt Haber

İstiklal Caddesi'nde terör saldırısında bile Türkiye'yi hedef aldılar: Yunan basınının Türkiye yalanını kendi vatandaşı ortaya çıkardı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
17 Kasım 2022 08:10 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 08:28

Yunanistan’da bir gazetenin Taksim’deki terör saldırısında yaralanan Yunan vatandaşın Türkiye’de kötü muamele gördüğü iddiasını kendi vatandaşları yalanladı. Yunan basınının iftirasına karşı Depola, "Türk doktorları bana çok iyi davrandı" dedi.

Türkiye’yi derinden sarsan İstiklal Caddesi’nde hain  terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı.  Hain saldırıda yaralananlardan biri olan Anna Depola, Türkiye’deki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Ancak bir  Yunan gazetesi hain terör saldırısında bile skandal bir iddia ortaya attı. Yunan basını Türkiye​'nin tedavi için Depola'dan para istediği ve kötü muamelede bulunduğunu iddia etti.

KENDİ VATANDAŞLARI YUNAN GAZETESİNİ YALANLADI

Yunanistan’a tedavi için giden Depola ise söz konusu iddiaları yalanladı. “Türk doktorlar bana çok iyi baktı” diyen Depola'nın sözlerini ise yine Türkiye'ye iftira atan gazetenin manşete taşıması dikkat çekti.  O gün yaşanan kayıplar nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Depola, "Gördüğünüz gibi gülümsüyorum ve mutluyum. Sadece arkadaşlarıma veda etmek zordu. Ölen yetişkinler ve çocuklara çok üzülüyorum" sözlerine yer verdi. Depola ayrıca tedavisinin ardından İstanbul'a döneceğini belirtti.

AİLENİN ÇELİŞKİLİ SÖZLERİ KAFA KARIŞTIRDI

Depola'nın annesi ise çocuğunun hayatta olmasından dolayı çok mutlu olduğu söyledi. Çocuklarının Konsolosluk'tan aradığını ve ağlayarak "Baba hastanedeyim,  patlama olduğu sırada İstiklal'deydim" sözlerini duyan aile oldukça panik yaptığını dile getirdi. Ancak burada da çelişkili ifadeler dikkat çekti. Dün kızının Türkiye'de iyi muamele görmediğini iddia eden baba Fotis Depola, yeni açıklamalarında ise "Kızım hastanede çok iyi tedavi gördü. Biz buraya gelmesini ve Yunan doktorların bakmasını istedik" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...