Tgrt Haber

Yüzlerce kadının görüntüsü çıktı! 30 senelik röntgenci sapıktan pişkin savunma

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Eylül 2024 09:50 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 10:20
Yüzlerce kadının görüntüsü çıktı! 30 senelik röntgenci sapıktan pişkin savunma

Japonya'da bulunan bir solaryum salonunun müdürü en az 30 yıllık sapık çıktı. Müşterilerin uygunsuz görüntülerini gizlice çektiği ortaya çıkan müdürün sözleri ise 'pes' dedirten cinsten. 

Japonya​'da en az 30 senedir süren röntgencilik skandalı patlak verdi. Başkent Tokyo​'daki bir solaryum salonunun müdürü, müşterilerin uygunsuz görüntülerini çektiği için tutuklandı. Olay, bir müşterinin dikkati sayesinde gün yüzüne çıktı. Salonu ziyaret eden 20'li yaşlarındaki bir kadın, odadaki perdelerin hareket ettiğini gördü.

Perdelerin hareket etmesinden şüphelenen kadın, cep telefonunun kamerasını açtı ve fark ettirmeden kayıt almaya başladı. Görüntüleri incelediğinde perde arkasından fotoğraf ve video çekildiğini tespit eden kadın, durumu polise bildirdi.

Yüzlerce kadının görüntüsü çıktı! 30 senelik röntgenci sapıktan pişkin savunma - 1. Resim


''30 SENEDİR YAPIYORUM, YAKALANACAĞIMI DÜŞÜNMEDİM''

Olayın ardından tutuklanan 62 yaşındaki işletme müdürü Hirotaka Yamamoto, polisteki ifadesinde suçunu kabul ederek, "Cinsel arzularımı tatmin etmek için beğendiğim müşterilerin görüntülerini kaydettim" dedi.

Yüzlerce kadının görüntüsü çıktı! 30 senelik röntgenci sapıktan pişkin savunma - 2. Resim

Salonun açılışından beri söz konusu suçu işlediğini itiraf eden Yamamoto, "Bunu yaklaşık 30 yıldır yapıyorum. Yakalanacağımı hiç düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.


Yüzlerce kadının görüntüsü çıktı! 30 senelik röntgenciden pişkin savunma - 1. Resim

YÜZLERCE KADININ GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI

Yamamoto'nun akıllı telefonunda yapılan incelemede yaklaşık 400 kadın müşterinin uygunsuz fotoğrafını bulan polis, olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe11 Eylül 2024 09:55

Bu nasıl bir insan böyle, insanlar güvende hissettikleri yerde bile bu tür sorunlarla karşılaşıyor olunca üzücü

Sonraki Haber Yükleniyor...