Tgrt Haber

Zelenskiy’nin merak uyandıran yüzüğü neden orta parmakta?

03 Mart 2022 16:27 - Güncelleme : 03 Mart 2022 17:09
Zelenskiy’nin merak uyandıran yüzüğü neden orta parmakta?

Rusya’nın Ukrayna’ysa saldırısının ardından zor günler geçiren Zelenskiy son zamanlarda yaptığı her hareketle gündeme oturuyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’nin yaptığı konuşmalarda yüzüğünü orta parmağına takması ise büyük merak uyandırdı. Daha öncelerde de bu soruyla karşılaşan Zelenskiy, yüzüğünün genişlediğini ve bu nedenle orta parmağına taktığını ifade etmişti.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’nin son zamanlarda yaptığı konuşmalarda evlilik yüzüğünü orta parmağına takması merak uyandırdı.

Evli ve iki çocuğu olan Zelenski’nin alyansını neden Yüzük parmağı yerine, orta parmağına taktığı araştırılmaya başlandı.

Ukrayna’da da daha önceleri merak konusu olan bu durum gazetecilerin sorduğu soru sayesinde netlik kazanmıştı.

Zelenskiy’nin merak uyandıran yüzüğü neden orta parmakta?

"YÜZÜK PARMAĞIMA BOL GELMEYE BAŞLADI"

Lise döneminden beri beraber olduğu kız arkadaşıyla (Olena Zelenska) 2004’te evlenen Zelenskiy’nin cevabı ise şu şekilde:

“Son birkaç yıldır evlilik yüzüğümü orta parmağıma takıyorum. Evlendiğimizde biraz daha dardı. Zamanla genişledi ve yüzük parmağıma bol gelmeye başladı. Eşim kuyumcuya gidip küçültmemi tavsiye etti ama ben hâlâ orta parmağıma takmaya devam ediyorum...”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...