Tgrt Haber

Bakan Tekin'den 'yeni eğitim yılı' mesajı: En çok da ben heyecanlıyım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 08:50 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 09:01
Bakan Tekin'den 'yeni eğitim yılı' mesajı: En çok da ben heyecanlıyım

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Tekin, “Hepimiz heyecanlıyız, ama sanırım en çok da ben heyecanlıyım" dedi.

Üç aylık yaz arasının sona ermesiyle milyonlarca öğrenci okul​ sıralarına geri döndü. Bugün itibariyle ders zili çaldı. Ücretsiz ders kitapları öğrencileri sıralarında karşılarken ekipler tarafında okul etrafında gereken tüm tedbirler de alındı. 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı. 

İKİ AY SONRA ARA TATİL

2023-2023 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 10 Kasım'da başlayacak ve ilk karneler de 19 Ocak Cuma günü verilecek. İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 5 Şubat Pazartesi okullar yeniden açılacak. İkinci dönem yaklaşık 4 ay sürecek. 5 Nisan'da bir haftalık ara tatil olacak.

"YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Tekin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Hepimiz heyecanlıyız, ama sanırım en çok da ben heyecanlıyım. Allah yüz aklığıyla ve duaların hakkını vererek bir eğitim-öğretim yılı geçirmemizi nasip etsin. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...