Tgrt Haber

'Başbakan’ın elinden karne almaktan gurur duydum'

17 Haziran 2016 14:24
'Başbakan’ın elinden karne almaktan gurur duydum'

Karnelerini Başbakan Binali Yıldırım'ın elinden alan öğrenciler,duygularını anlattı. Karnesini Başbakan Yıldırım'ın elinden almaktan gurur duyduğunu ifade eden bir öğrenci, 'Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum' dedi.

Karnelerini Başbakan Binali Yıldırım'ın elinden alan öğrenciler,duygularını anlattı. Karnesini Başbakan Yıldırım'ın elinden almaktan gurur duyduğunu ifade eden bir öğrenci, "Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum" dedi. Başbakan Binali Yıldırım mezun olduğu Piri Reis Ortaokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı. Bazı öğrencilere karneleri veren Yıldırım, çocuklarla bir süre sohbet edip ileride hangi meslekleri seçeceklerini sordu. Karnelerini Başbakan'ın elinden alan öğrenciler duygularını anlattı. Okulun Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) birincisi Songül Dağ, Başbakan'ın kendisine ne olacağını sorduğunu belirterek, "Başbakan'dan karne aldım ne olacağımı sordu. Doktor olacağımı söyledim. Bana şaşırmadığını birçok öğrencinin doktor olmak istediğini söyledi"dedi. Melike Yiğit ise "Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum. Bana 'Ne olacaksın' dedi 'Ben de bilim kadını' dedim. Bana "Farklılıklar güzeldir, aferin sana dedi" diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...