Tgrt Haber

KPSS'de manzara yine aynı! "Binanın önünde bekliyordum" dese de kapıyı açan olmadı

23 Temmuz 2023 11:23 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 11:32

Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) yetişemeyen adaylar, içeri girebilmek için görevlilere dil dökerek ikna etmeye çalıştı. Adayların çabaları sonuçsuz kaldı.

Yurt genelinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) bugün yaptığı KPSS​ Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu, saat 10.15'te başladı. Sınavın yapıldığı binalara saat 10.00'dan sonra adaylar alınmadı.

KPSS'de manzara yine aynı!

Adaylar, kimlik kontrollerinin ardından tek tek sınıflara alındı. Kapıların kapanmasına 5 dakika kala adaylar, koşarak sınav​ binasına giriş yaptı. Sivas​'ta saat 10.00'da kapıların kapanmasından saniyeler sonra bir aday​, sınav binasına koşarak geldi. Fakat sınav yetkilileri kapıyı açmadı.

KPSS'de manzara yine aynı!

"BİNANIN ÖNÜNDE BEKLİYORDUM"

Sınava geç kalan bir aday ise kapıda kaldı. Kapının arkasında içeride bulunan görevlilere seslenen vatandaş, “Binanın önünde bekliyordum, isterseniz kamera kayıtlarını izleyebilirsiniz” diye uzun süre dil döktü. Geç kalan aday ısrarına rağmen içeri alınmadı. Geç kalan başka bir kadın aday da, kapıların açılmayacağını anlayarak geri döndü.

Sınava giren aday yakınları ise sınav merkezlerinin bahçelerinde Kur’an okuyup dua ederek, yakınlarına destek olmaya çalıştı.

KPSS'de manzara yine aynı!

KPSS'de manzara yine aynı!

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...