Tgrt Haber

Şanlıurfa'da eğitime 'sağanak' arası: Okullar tatil edildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 00:47 - Güncelleme : 15 Mart 2023 06:06
Şanlıurfa'da eğitime 'sağanak' arası: Okullar tatil edildi

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış kentte vatandaşlara zor anlar yaşattı. Valilik, yoğun yağış sebebiyle 15 Mart Çarşamba günü okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı.

Şanlıurfa​'da merkez ve ilçelerde yaşanan aşırı sağanak​ nedeniyle eğitime ara verildi. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul​ kademelerinde eğitim öğretime 15 Mart 2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır."

SAĞANAK SELE YOL AÇTI

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış nedeniyle Eyyübiye ve Haliliye ilçeleri başta olmak üzere kentteki çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı. Trafikte aksamaların yaşandığı kentte bazı ev ve işyerini de su bastı.

İl genelinde yağış etkisi sürüyor. Şanlıurfa Valiliği​ ile Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların tedbirli olması uyarısı yapıldı.

Şanlıurfa'da eğitime 'sağanak' arası: Okullar tatil edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...