Tgrt Haber

Hangi il ve ilçelerde eğitim başlayacak? Bakan Özer duyurdu: 1 Mart'ta açıklayacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2023 18:10 - Güncelleme : 18 Şubat 2023 19:08
Hangi il ve ilçelerde eğitim başlayacak? Bakan Özer duyurdu: 1 Mart'ta açıklayacağız

Son dakika haberi: Deprem bölgesi Malatya’da Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 1 Mart'ta hangi il ve ilçelerde eğitime başlanacağını açıklayacaklarını söyledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş​ olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde büyük bir yıkım meydana geldi. İçerisinde okulların da olduğu birçok bina enkaza döndü. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildiğini 71 ilde ise eğitimin 20 Şubat'ta başlayacağını açıklamıştı. Cuhmrubaşkanı Erdoğan​ da daha sonrasında yaptığı açıkalmada, deprem​ bölgesinde tüm okullarda ikinci dönemde devam şartı aranmayacağını duyurmuştu.

"1 MART'TA AÇIKLAYACAĞIZ"

Bugün Malatya'daki Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Bakan Özer, depremzedelerin nakil sürecinin başladığını bunların içinde 48 binden fazla öğrencinin nakilinin de alındığını söyledi. Özer, 1 Mart'ta hangi il ve ilçelerde eğitime başlanacağını açıklayacaklarını duyurdu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...