Tgrt Haber

Isparta'da bugün okullar tatil mi? Isparta'da 3 Mart Perşembe kar tatili verildi mi?

03 Mart 2022 10:57 - Güncelleme : 03 Mart 2022 11:02
Isparta'da bugün okullar tatil mi? Isparta'da 3 Mart Perşembe kar tatili verildi mi?

Isparta'da bugün okullar tatil mi? Isparta'da yarın okullar tatil olacak mı? sorusu Isparta’da yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Meteoroloji kar yağışı konusunda uyarılarda bulunmuştu. Şubat ayında yoğun kar etkisi altında olan Isparta bugün de yağışlı havanın etkisi altında kalacak. Kar yağışı Isparta’yı olumsuz etkilerken okullar tatil edildi mi? merak ediliyor. Peki Isparta'da 3 Mart Perşembe kar tatili verildi mi? Isparta’da yarın okullar tatil olacak mı? İşte detaylar…

Ülke genelini etkisi altına alan soğuk havalar yerini kar yağışına bırakmasının ardından okullara kar tatili verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı olacağı konusunda uyarılarda bulunmuştu. Dün başlayan kar yağışı bugün etkisini artırırken bazı illerde okullar tatil edildi. Isparta’da da bugün yoğun kar yağışı etkisi altında. Peki Isparta’da bugün okullar tatil mi? 3 Mart Perşembe kar tatili olacak mı? İşte Isparta ilinde okullarda kar engeline dair detaylar…

ISPARTA’DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Isparta Şubat ayında yoğun kar yağışının etkisi altında kalmıştı. Günlerdir kent genelinde elektrik kesintisine uğrayan Isparta'da yoğun kar yağının yeninden geleceği duyuruldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada Isparta, Burdur ve çevre illerinde yer yer yoğun kar yağışı beklendiği duyuruldu.

Isparta Valiliği, kar yağışının etkili olması sebebiyle il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Ayrıca açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamile personelin idari izinli sayılacağı bildirildi.

ISPARTA'DA KAR TATİLİ VERİLDİ Mİ? 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Isparta genelinde öğleden sonra başlayan kar yağışının perşembe sabah saatlerine kadar devam edeceği ve sıcaklıkların eksi derecelere düşeceği yönünde yapılan meteorolojik uyarılara dikkat çekildi.

Bu çerçevede Isparta genelinde 3 Mart 2022 Perşembe günü Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm kademe okullar, özel anaokulları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, muhtelif kurslar, özel öğretim kursları, kişisel gelişim kursları, özel motorlu taşıtlar sürücü kursları (MTSK) uygulama eğitimleri, özel iş makinaları ve operatörlük kursları, uygulama eğitimleri, Halk Eğitim Merkezlerinde devam eden kurslar, okullarda devam eden destekleme ve yetiştirme kursları faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamile personelin de belirtilen süre içerisinde 1 gün idari izinli sayılacağı bilgisi paylaşıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...