Tgrt Haber

Karne gününde tesadüfün böylesi... 4 öğrencinin de adı aynı 

16 Haziran 2023 18:11 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 18:11
Karne gününde tesadüfün böylesi... 4 öğrencinin de adı aynı 

Türkiye'de milyonlarca öğrenci karne heyecanını yaşıyor. Günün ilk saatlerinde karnelerini almak için okulun yolunu tutan öğrenciler öğretmenlerinden karnelerini alırken, Antalya'da eşine çok az rastlanacak bir olaya şahitlik edildi. 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Atatürk İlkokulu’nda eğitim öğretim yılı sonu karne törenine katım sağladı. Vali, öğrencilere hitap ederken tatilde iyi dinlenmeleri ve kitap okumayı ihmal etmemelerini söyledi.  

TAKDİR ALAN 4 ÖĞRENCİNİN ADI DA AYNI  

4-A sınıfında takdir alan öğrencilerin karnesi Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal tarafından verilirken, takdirle ödüllendirilen 4 kız öğrencinin de isminin Elif olması dikkatlerden kaçmadı.  

4/A sınıfında takdir almaya hak kazanan öğrencilerin karne ve takdir belgeleri Vali Yazıcı, Milletvekili Çokal ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Takdir almaya hak kazanan öğrenciler arasındaki 4 kız öğrencinin de adının Elif olması dikkatlerden kaçmadı. Durumu fark eden AK Parti Antalya Milletvekili Ruba Vural Çokal, Elif Selen Öz, Elif Kısa, Elif Korkmaz ve Elifsu Yontürk isimli öğrenciler ve öğretmenleri Özlem Yaman ile hatıra fotoğrafı çektirirken tek tek tebrik edip başarılarının devamını diledi.  

Karne gününde tesadüfün böylesi... 4 öğrencinin de adı aynı 

4/A sınıfında öğrencilere karne ve belgelerini dağıtan protokol üyeleri okul bahçesinde düzenlenen törene katıldı. Kısa bir konuşma yapan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, öğrencilerden tatilde iyi dinlenmeleri, gezip oynamalarını ama kitap okumayı ihmal etmemelerini isteyerek iyi tatiller diledi.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...