Tgrt Haber

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınav giriş belgeleri erişime açıldı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 14:15 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:24
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınav giriş belgeleri erişime açıldı

2023-KPSS A grubu ve öğretmenlik genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin adresinden görüntüleyebilecek.

Milyonlarca memur adayları sınava kısa bir zaman kalmasıyla birlite sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Adaylar, gözlerini ÖSYM'den gelecek olan KPSS​ sınav giriş yerleri duyurusuna çevirirken ÖSYM'den ise yeni bir açıklama geldi.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre "2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları" sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

SINAVA GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2023 sınav giriş yerleri ise henüz açıklanmadı. Sınav giriş yerlerinin önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

2023 KPSS sınav giriş yerleri, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS)​ ekranı üzerinden erişime açılacak.

KPSS sınavlarına katılım sağlayacak adaylar, https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden sınav giriş yerlerine erişim sağlayabilecek.

https://twitter.com/OSYMbaskanligi/status/1679445886194122752

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...