Tgrt Haber

MOV BRANDING’in TADD ile gerçekleştirmiş olduğu eğitim başarı ile sona erdi!

02 Ocak 2023 14:51 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 14:59
MOV BRANDING’in TADD ile gerçekleştirmiş olduğu eğitim başarı ile sona erdi!

Eğitim ve danışmanlık hizmetlerini başarı ile gerçekleştiren MOV BRANDING, TADD bünyesindeki Afrikalı gençlere ekonomik hayata aktif katılımları için 40 saatlik temel girişimcilik eğitimi verdi.

TADD ile gerçekleştirilen 6 haftalık eğitim​, MOV BRANDING bünyesinde bulunan alanında uzman akademisyenler ve profesyonellerin katılımları ile gerçekleşti. Özellikle dijitalleşmenin gerekliklerinden ve iş dünyasında karşılarına çıkabilecek her konuda eğitimler vererek aynı zamanda liderlik​ eğitimi gibi kişisel gelişim amaçlı derslerin de gerçekleşmesi ile Afrikalı gençlerin bilinçlenmesi ve farkındalık kazanması sağlandı.

Katılımcılardan teşekkür…

6 haftalık eğitimin sona ermesi ile birlikte katılımcıların görüşleri alındı. Eğitim boyunca öğrendikleri bilgilerden ve edindikleri deneyimlerden dolayı çok memnun kaldıklarını ileten katılımcılar, gelecekte gerçekleştirmek istedikleri hedefleri için çok faydalı eğitimden geçtiklerini ve her bir eğitimciye teşekkür dileklerini ilettiler.

TADD Başkanı Dr. Bilgehan Güntekin’in görüşleri

Eğitimlere aktif şekilde katılım gösteren TADD Başkanı Dr. Bilgehan Güntekin, eğitimden çok verim aldıklarını ve Afrikalı gençlerin, gelecekte başaracaklarına inandığı hedeflerine giden yolda harika deneyim ve bilgi kazandığını dile getirdi. Kendilerine böyle bir eğitim programı hazırladıkları ve en doğru eğitimciler ile buluşturdukları için MOV BRANDING ailesine de teşekkürlerini sundu.

MOV BRANDING Hakkında

MOV BRANDING, araştırma temelli danışmanlık yaklaşımı dışında gerek bireysel gerekse de kurumsal olarak bireylerin ve kurumların pazarlamaya dair birçok alanda kendilerini ve çalışanlarını geliştirmelerini için olanak sağlayan yüz yüze yada online olarak eğitim veren güncel eğitim platformudur. Eğitim kadrosu, konusunun uzmanı olan akademisyen ve mesleğinde önemli başarılı islere imza atmış profesyonel yöneticilerden oluşmaktadır. MOV BRANDING,  kişisel ya da kurumsal markalaşmanın her geçen gün daha da önemli olduğu günümüzde, herkesin şahsi ya da kurumsal markalarını geliştirmesi hedeflemektedir.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...