Tgrt Haber

Son dakika! MEB Bakanı Mahmut Özer öğretmenlere müjdeyi verdi: Öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayacak

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2022 10:05 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 10:21
Son dakika! MEB Bakanı Mahmut Özer öğretmenlere müjdeyi verdi: Öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayacak

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenleri sevindirecek haberi verdi. Öğretmenlerin öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için yeni bir düzenleme yapıldığını söyleyen Bakan Özer, söz konusu düzenlemenin bugünden itibaren hayata geçtiğini duyurdu.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül itibari ile başladı. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ile başlayan yeni öğretim yılında bir başka müjdeyi Milli Eğitim Bakanı​ Mahmut Özer paylaştı. Bakan Özer öğretmenlerin konaklamaya yönelik sıkıntılara ilişkin çalışmalar yapıldığını ayrıca öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için bir düzenleme yaptıklarını duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz boyu okul yöneticileri ile hazırlık toplantıları yaptıklarını ve sürekli öğretmenler ve okul yöneticileri ile birlikte olduklarını söyledi. Öğretmenlerin kendilerine ilettiği talepleri değerlendirdiklerini çalışma şartlarının iyileştirmeye yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyen Bakan Özer bu taleplerden birisini daha hayata geçirdiklerini söyledi.

BUGÜNDEN İTİBAREN YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Bakan Özer, öğretmenlerin istekleri arasında olan öğretmenevlerinden diğer kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak talebini yerine getirdiklerini söyledi.

Bakan Özer şu ifadeleri kullandı;

“Düzenlemeye ilişkin yazıyı illerimize gönderdik. Bugünden itibaren öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabilecek” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet28 Ekim 2022 17:49

Sayın bakan öğretmen evlerine katro var

Sonraki Haber Yükleniyor...