Tgrt Haber

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün'den HES kodu açıklaması

05 Mart 2022 14:47 - Güncelleme : 05 Mart 2022 14:56
Artık sınav başvurularında HES kodu istenmeyecek ve adaylar sınav başvurularını HES kodu girmeden gerçekleştirebilecek

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınav başvurularında zorunlu olan HES kodunun Aday İşlemleri Sisteminden kaldırılmasıyla ilgili gerekli güncelleme işlemlerini tamamlamak üzere olduklarını duyurdu.

Artık sınav başvurularında HES kodu istenmeyecek ve adaylar sınav başvurularını HES kodu girmeden gerçekleştirebilecek

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınav başvurularında HES kodu istenmeyeceğini ve adayların sınav başvurularını HES kodu girmeden gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

"ÇALIŞMALAR GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK"

Aygün, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda sınav başvurularında zorunlu olan HES kodunun Aday İşlemleri Sistemi'nden "http://ais.osym.gov.tr" kaldırılmasıyla ilgili gerekli güncellemelerin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Başvuru sistemlerinin güncelleme çalışmaları gün içinde tamamlanacağını kaydeden Aygün, "Artık sınav başvurularında HES kodu istenmeyecek ve adaylarımız sınav başvurularını HES kodu girmeden gerçekleştirebilecektir. Başvurularınızın hayırlı olmasını temenni eder, şimdiden başarılar dilerim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
S berk23 Eylül 2024 14:23

Akp nin sonu geldi Mansur yavaş 2025 Kasım ayında ülkenin cumhurbaşkanıdır.erdoganda bunu görüyor.

Vicdan7MERHAMET 23 Eylül 2024 13:56

Fatih sen heryerde baban merhum ERBAKAN hoca diyorsun ama babanın yolundan gitmiyor babanın düşmanlarının yolundan gidiyorsun yazıklar olsun babanın kemiklerini sızlatıyorsun...

MUŞLUADAM 23 Eylül 2024 11:14

Küçük Erbakan sen ancak CHP payanda olabilirsin. YAPTIĞIN BU HİZMETLERİN KARŞILIĞI OLARAK T24 GİBİ İSLAM DÜŞMANLARI SENİ KONUK EDİYOR.

Sonraki Haber Yükleniyor...