Tgrt Haber

KPSS'ye girenler dikkat: ÖSYM duyurdu, tercihler başladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Temmuz 2023 11:40 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 11:49
KPSS'ye girenler dikkat: ÖSYM duyurdu, tercihler başladı

Son dakika haberi: ÖSYM, KPSS-2023/1 tercih süresinin başladığını duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleşmek isteyen adaylar, 6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında tercihlerini yapması gerekiyor...

ÖSYM, KPSS-2023/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için tercih​ döneminin başladığını duyurdu. 6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında tercihlerini yapacak olan adayların, belirlediği liste ÖSYM’ye iletilecek.

İnternetten tercih gönderme işlemleri 13 Temmuz 2023 günü, saat 23.59’da sona erecek ve bu sürenin kesinlikle uzatılmayacağı öğrenildi.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2023/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. 

NİTELİK KODLARINA DİKKAT!

Tercihlerinizi yaparken size uygun olan kadro ve pozisyonların bulunduğu tablolardaki “Aranan Nitelik Kodları” sütununda yer alan nitelik kodlarını dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...