Tgrt Haber

Son dakika! YKS ek yerleştirme tercih tarihi belli oldu

04 Eylül 2022 19:30 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 20:19
Son dakika! YKS ek yerleştirme tercih tarihi belli oldu

Son dakika haberi: ÖSYM, 12 binden fazla kişinin merakla beklediği 2022-YKS ek yerleştirme tercihi tarihlerini açıkladı. ÖSYM'nin yayımladığı takvime göre, ek yerleştirme tercihlerin 7-13 Eylül tarihlerinde yapılacağı aktarıldı.

ÖSYM, binlerce kişinin merakla beklediği 2022-YKS ek yerleştirme​ tercihi tarihlerini resmi sitesinden yayımladı. ÖSYM'nin paylaştığı takvime göre,  7-13 Eylül tarihleri arasında T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile yapılabilecek.

Adaylar, tercihlerini ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM aday​ işlemleri mobil uygulamasından yapabilecek.

2022- YKS​ EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÜCRET ÖDEMELERİ 14 EYLÜL'DE

Ek yerleştirme için ücret ödemeleri 14 Eylül’de yapılacak. Tercih ettikleri programlara yerleşme hakkı kazanan adaylar 25-28 Eylül tarihlerinde elektronik kayıt yaptırabilecek.

KAYITLAR DA 26-30 EYLÜL'DE

Ek yerleştirmelerin üniversitedeki kayıtları ise 26-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilebilecek. Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilen adaylar, ek yerleştirme için başvuru yapamayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...