Tgrt Haber

1 milyon 200 bin TL konut finansmanı için tek tek hesaplandı! Halkbank herkesi ev sahibi yapmaya kararlı! Detaylar belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 13:58 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 14:14
1 milyon 200 bin TL konut finansmanı için tek tek hesaplandı! Halkbank herkesi ev sahibi yapmaya kararlı! Detaylar belli oldu!

Ev sahibi olmak isteyen herkes için kamu bankası Halkbank’tan birçok finansman paketi duyuruldu. Devlet destekli TOKİ ve kentsel dönüşüm kredilerinin yanı sıra herkes için uygun modeller yer alıyor. İşte o kredinin ayrıntıları…

Türkiye’de artan enflasyon​, döviz kurunda yaşanan hareketlilik, artan maliyetler ve sektörel birçok sorun konut fiyatlarının da bir hayli yükselmesine neden oldu. Artan konut fiyatları sonrasında devlet eliyle çeşitli kredi paketleri ve finansman çözümleri de peş peşe duyurulmuştu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) üzerinden sosyal konut projeleri ve çeşitli kredi destekleri vatandaşlara verilirken, 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında kentsel dönüşüme yönelik kredi paketleri de duyurulmuştu. Halkbank​ üzerinden ayrıca bu kredilerden yararlanamayan vatandaşlar için de farklı finansman modelleri sunuluyor.

HALKBANK EN UYGUN KONUT KREDİSİ​ PAKETİNİ DUYURDU!

Türkiye’nin lider kamu bankalarından Halkbank, vatandaşların bütçelerine uygun ve kolay ödeme seçenekleri sunarak ev sahibi olmalarını destekliyor. Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi hem 1. el hem de 2. el konut satın alımları için en uygun oranlarla finansman sağlamaya devam ediyor.

1 milyon 200 bin TL konut finansmanı için tek tek hesaplandı! Halkbank herkesi ev sahibi yapmaya kararlı! Detaylar belli oldu!

120 aya kadar vade seçenekleri ve yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ile vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek. 1. el konut kredisi için yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları, 2. el konut kredisinde ise yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları uygulanıyor.

1 MİLYON 200 BİN TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMASI!

Halkbank’ın avantajlı oranlara sahip Hesaplı Evim Konut Kredisi kapsamında ödeme koşulları tek tek hesaplandı. Buna göre 1. el konut satın alacak vatandaşlar Halkbank’ın Hesaplı Evim Konut Kredisi’ni kullanırsa, 1.200.000 TL kredi için 120 ay vadede yüzde 1,29 faiz oranları ile aylık 19.714 TL taksit ödeyecek. İkinci el konut satın alımında ise 1.200.000 TL kredi için 120 ay vadede yüzde 1,34 faiz oranları ile aylık 20.161 TL taksit tutarı örnek hesaplama tablosunda yer almaktadır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...