Tgrt Haber

11 ilde ticari hayat devam ediyor: Geçici iş yerleri teslim edildi

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
19 May 2023 16:09 - Güncelleme : 19 May 2023 17:08
11 ilde ticari hayat devam ediyor: Geçici iş yerleri teslim edildi

Depremden etkilenen illerde iş yeri hasar gören esnafa yönelik çalışmalar devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum konu hakkında yaptığı açıklamada Adıyaman’ımızda Emlak Konut Genel Müdürlüğümüzün yaptığı geçici iş yerleriyle ticari hayatı canlandırıyoruz" dedi.

Depremden etkilenen illerde ticari hayatı canlandırmak için atılan adımlarla esnafın yaraları sarılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum​ sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

KÖY EVLERİ TESLİM EDİLDİ

Deprem​ felaketi sonrasında 11 ilde köylerinin evlerinin bir kısmı teslim edilirken kalıcı konutların da inşası tüm hızıyla sürüyor. Aynı şekilde illerde ticari hayatın ticaretin durmaması için de çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Adıyaman​'da geçici iş yerlerinin inşası tamamlanıp esnaflara teslim edildi.

MURAT KURUM’DAN AÇIKLAMA

Çevre​, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Deprem bölgesinin normalleşmesi için esnafımızın ayağa kalkması şarttı. Geçici barınma alanlarıyla eş zamanlı geçici iş yerlerini de hayata geçirdik" dedi.

Bakan Kurum'un açıklamaları şöyle:

Deprem bölgesinin normalleşmesi için esnafımızın ayağa kalkması şarttı. Geçici barınma alanlarıyla eş zamanlı geçici iş yerlerini de hayata geçirdik.
Adıyaman’ımızda Emlak Konut Genel Müdürlüğümüzün yaptığı geçici iş yerleriyle ticari hayatı canlandırıyoruz.

https://twitter.com/murat_kurum/status/1659460336330629120

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...