Tgrt Haber

3 kamu kuruluşundan dev istihdam: 1360 personel alımı yapılacak

Editör: İmran Baran / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Aralık 2023 10:00 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 10:14
3 kamu kuruluşundan dev istihdam: 1360 personel alımı yapılacak

İstihdam çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Resmi Gazete'nin bugünkü duyurusuna göre Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 1360 kişi istihdam edilecek.

Tüm kruum ve kuruluşlarda istihdama yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurumlar hem bünyelerindeki personel açıklarını kapatmak hem de istihdama katkı sağlamak amacıyla personel alımı ilanlarını duyurmaya devam ediyor. Resmi Gazete​'nin 25 Aralık tarihli duyurusuna göre üç kurum bir araya gelerek personel alımı yapacak. 

Gelir İdaresi Başkanlığı​, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 1360 kişi istihdam​ edilecek.

3 kamu kuruluşunda 1360 kişi istihdam edilmesine ilişkin ilanlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Gelir İdaresi Başkanlığı sınavla 1271 gelir uzman yardımcısı alacak. Adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre 5 ili tercih edebilecek. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 25 Nisan Perşembe günü sona erecek.

Kurum aynı zamanda 50 devlet gelir uzman yardımcısı istihdam edecek. Sınava ön başvurular 7-13 Mart'ta, nihai başvurular ise 22-28 Mart'ta alınacak.

Her iki işe alım için giriş sınavları yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak.

UZMAN VE DENETÇİ ALINACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu da 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar sınava kurumun internet sitesinden (http://www.tkdk.gov.tr) elektronik başvuru yapacak. Başvurular 29 Aralık'ta başlayacak ve 7 Ocak'ta sona erecek.

TÜBİTAK'ın Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 2 personel istihdam edilecek. İş başvuruları https://kariyer.tubitak.gov.tr üzerinden 3 Ocak'a kadar yapılabilecek.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...