Tgrt Haber

7.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlara refah payı müjdesi geldi! Emekliye ilave ödeme yapılacak! Bakan Bilgin duyurdu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Nisan 2023 14:03 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 14:15
7.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlara refah payı müjdesi geldi! Emekliye ilave ödeme yapılacak! Bakan Bilgin duyurdu!

Emeklinin yüzünü güldürecek yeni düzenlemeler seçim öncesinde duyurulmaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin refah payının detaylarını aktardı. 7.500 TL’nin üzerinde maaş alan emekliye iyi haber!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den refah payı ile ilgili kritik detaylar aktarıldı. Kısa süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan​ tarafından en düşük emekli​ maaşını 7.500 TL’ye çıkarıldığının duyurulmasının ardından Temmuz ayında yapılacak zamma ilişkin yeni detaylar da gündeme geldi.

Yapılan yeni düzenlemelere göre 7.500 TL’nin üzerinde emekli maaşı alanlara refah payı verilmesi hedefleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin​ tarafından yapılan açıklamada bu defa refah payının farklılaştırılarak 7.500 TL’nin üzerinde maaş alanların da maaşlarına yansıyacağını aktardı.

EMEKLİ REFAH PAYINA DÜZENLEME GELİYOR!

Refah payını bu defa farklılaştıracaklarını aktaran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 7.500 TL’nin üzerinde emekli maaşı alanların da düzenleme kapsamında yer alacaklarını aktardı. Bu kişilere de refah payı ödenecek.

Katıldığı bir televizyon programında EYT​ başta olmak üzere, taşeron işçiler, emeklilerde oran çalışması, asgari ücret ve diğer pek çok kesim hakkında önemli detaylar açıklandı. Emekliye verilecek refah payının yanı sıra EYT’liler hakkında da merak edilen bazı detayları aktardı.

7.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlara refah payı müjdesi geldi! Emekliye ilave ödeme yapılacak! Bakan Bilgin duyurdu!

EYT’LİLERE MAAŞLARI BİRİKMİŞ OLARAK VERİLECEK!

Bakan Bilgin’in son açıklamasında öne çıkan satır başlarından biri de EYT’de gecikenlerin maaşlarını birikmiş olarak alacakları oldu. EYT’de deprem bölgesinde müracaat edenlere öncelik verildiğinin altını çizen Bakan Bilgin, ilk uygulamaların deprem bölgesinde yapıldığını aktadır.

EYT’lilerin tamamının Mayıs ayında maaşlarını alacaklarını ifade eden Bakan Bilgin, sadece emeklilerle ilgili değil, aynı zamanda taşeron işçilerle ilgili düzenlemelerin de kısa süre içinde Meclis gündemine taşınacağı ve sorunun çözüleceğini de aktardı.

7.500 TL’NİN ÜZERİNDE MAAŞ ALANLARI KAPSAYACAK!

7.500 TL’nin üzerinde emekli maaşı alanlara refah payı verileceğinin altını çizen Bakan Bilgin, toplamda 15 milyon emeklinin olduğunu ve 9 milyonun 7.500 TL emekli maaşı aldığını ifade etti. Refah payında farklılığa gidileceğini aktardı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...