Tgrt Haber

Son dakika! Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına 27 bin TL promosyon

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 18:53 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 02:37
Son dakika! Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına 27 bin TL promosyon

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ardından promosyon kervanına Ankara Büyükşehir Belediyesi de katıldı. ABB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, çalışanlara maaş promosyonunun 27 bin TL olarak belirlendiği duyuruldu.

Emekliye ve kurum çalışanlarına yeni promosyon​ haberleri gelmeye devam ediyor. Polisler için tek seferde 27 bin lira olarak açıklanan maaş​ promosyonunun ardından çalışanları sevindiren bir haber de İstanbul Büyükşehir Belediyesi​'nden gelmişti. 

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27 bin TL maaşpromosyonu yatırılacağını duyurmuştu.

ABB ÇALIŞANLARINA 27 BİN TL PROMOSYON

Son dakika gelen promosyon haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ABB çalışanlarına maaş promosyonunun 27 bin TL olarak belirlendiği duyuruldu.

ABB'nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Mesai arkadaşlarımızın promosyon imkânlarından en iyi şekilde yararlanabilmesi için sendika temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda maaş promosyonu 27 bin TL olarak belirlenmiş olup bu tutar tek seferde hesaplara yatırılacaktır"

https://twitter.com/ankarabbld/status/1575873134053699584

PROMOSYON MİKTARLARI 25 BİN TL'Yİ AŞTI

Haziran ayında açıklanan enflasyon rakamlarının ardından asgari ücret ve emekli​ maaşlarına zam geldi. Bankalar da bu sebeple emeklilere promosyon imkanı tanıyarak maaşlarını taşımalarını talep etti. Hal böyle olunca kurumlarda promosyon oranlarında güncelleme talebinde bulundu. Bankalarla gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında kurumlar 25 bin TL'yi aşan promosyon haberlerini peş peşe duyurmaya başladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Demircan 8 Ekim 2022 22:48

Harikasiniz

Sonraki Haber Yükleniyor...