Tgrt Haber

ABB personeli yüzde 70 zam aldı! Mansur Yavaş "şimdilik" deyip ikinci artış sinyalini verdi

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber, Mynet, Ekonomim
12 Ocak 2024 16:57 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 16:59
ABB personeli yüzde 70 zam aldı! Mansur Yavaş "şimdilik" deyip ikinci artış sinyalini verdi

Yeni yılla birlikte maaş zamları gündemdeki yerini korurken, seçim hazırlıklarının ortasında Ankara’dan beklenen zam haberi geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren sendikalar ile Ek Protokol İmza Töreni'nde belediye personelinin zammını bizzat duyurdu. Anakara Büyükşehir Belediyesi personeline yüzde 70 zammı duyuran Yavaş, yapılacak artışı ‘şimdilik’ diyerek ikinci zamma da yeşil ışık yaktı.

Ocak ayı ile birlikte hemen hemen tüm kesimlerde maaş artışları ile ilgili hazırlıklar devam ederken belediyelerde de çalışmalara hız verildi. Yerel yönetimler içinde en büyük maaş artışı​ Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

MANSUR YAVAŞ​ DUYURDU

5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren sendikalar ile Ek Protokol İmza Töreni'nde bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeline yapılacak zam​ oranını bizzat duyurdu.

BELEDİYE ÇALIŞANINA YÜZDE 70 ZAM!

Yavaş, çalışanları enflasyona ezdirmemek için belediye personeline yüzde 70 oranında zam yapıldığını duyurdu.

ABB personeli yüzde 70 zam aldı! Mansur Yavaş "şimdilik" deyip ikinci artış sinyalini verdi

‘ŞİMDİLİK’ DEYİP İKİNCİ ZAMMA YEŞİL IŞIK YAKTI

Yavaş'ın konuşmasında en çarpıcı anlardan biri de belediye personeline maaş zammını açıkladığı sırada yaşandı. Zammı açıklayacağı sırada "Kaç bekliyorsunuz?" diye soran Yavaş'a salondan "100" sesleri yükseldi. Bunun üzerine gülümseyerek yanıt veren Yavaş, "Evet, şimdilik yüzde 70" dedi. ABB personeli yüzde 70 zam sosyal medyanın gündemine de yerleşti.

Kaynak: TGRT Haber, Mynet, Ekonomim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...