Tgrt Haber

AK Parti'den 78 milyon vatandaşa müjde

27 Eylül 2015 12:24
AK Parti'den 78 milyon vatandaşa müjde

AK Parti'nin 4 Ekim'de açıklanacak seçim bildirgesinde toplumun tüm kesimlerine müjde üstüne müjde var. Herkese iş hakkı ve emeklilik güvencesi geliyor.

AK Parti, 1 Kasım seçimi öncesi 78 milyonun gelecek kaygısını ortadan kaldıran 25 dev adım atıyor. Bildirgede sosyal destekler öne çıkıyor. AK Parti, 1 Kasım seçimleri için vatandaşın karşısına ekonomik ve sosyal alanda somut adımlarla çıkıyor. Emekliden memura, öğrenciden öğretmene, ev kadınından işadamına kadar toplum kesimlerinin beklentileri karşılanacak. Her ailede en az bir sigortalı çalışan olacak, emeklilerin gelir kaybı önlenecek, konut kredisinde vatandaşın yükü hafifleyecek, doğum izninde iyileşmeye gidilecek, 3 milyon aileye sosyal yardım, 100 bin kadına evde istihdam desteği, işini kuran gençlere hibe, üniversiteyi bitirene iş bulana kadar "harçlık" verilecek.
25 ÖNEMLİ ADI
Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başta olmak üzere ekonomi yönetimi 7 Haziran seçim bildirgesinin ekonomi bölümünde güncelleme yaptı. Hükümet programının da yol haritası olan ve 4 Ekim'de açıklanacak bildirgede 25 önemli başlık yer alıyor.
TOPLUM YARARINA İŞLER: Toplum yararına işlerde istihdam artırılıyor. Kamusal alanın yenilenmesi, ağaçlandırma, çevre temizliği, park düzenlemeleri başta olmak üzere toplum yararına yapılan işlere bu yıl 200 bin kişi alınması öngörüldü. Yılsonuna kadar ihtiyaca göre bu sayı artırılacak.

100 BİN KADINA EVDE İSTİHDAM: 100 bin kadına evde istihdam için teşvik verilecek.

İŞİNİ KURAN GENÇLERE HİBE: Kendi işini kuracak gençlere hibe verilecek.

GENÇLERE YURTDIŞI EĞİTİM: 100 bin genç yurtdışına eğitime gönderilecek.

TÜKETİCİ KORUNACAK: Finans sektöründeki tüketici ve yatırımcı haklarının gözetilmesi sağlanacak.

YATIRIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRECEK: Ticari kredilerde faiz sübvansiyonu, yatırım teşvik sisteminde iyileştirici düzenlemeler, iç piyasaları güçlendirmeye yönelik adımlar devam edecek. Yatırımları artıracak reformlar devam edecek. Dört yılda 350 milyar dolarlık yatırım hedefi koruna

GELİR PAYLAŞIMINDA EŞİTLİK: İhtiyaç sahibi asker ailelerine, eşi vefat eden ve sosyal güvencesi olmayan yoksul kadınlara yönelik yardım programları devam edecek.

VERGİ YÜKÜ HAFİFLEYECEK: Kamu harcamalarının finansmanında doğrudan vergilerin ağırlığı artırılacak. Mahalli idare vergilerinin genel sistemle uyumu sağlanacak.

EVDE BAKIMIN KAPSAMI GENİŞLEYECEK: Tüm yaşlıların ev ve sosyal çevresinden ayrılmadan yaşamlarını sürdürmeleri sağlanacak.

ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENE HARÇLIK: Üniversiteyi bitiren gençlere iş buluncaya kadar "harçlık" verilmesi öngörülüyor.

BÜYÜK PROJELER SÜRECEK: Türkiye'yi 2023'e taşıyacak büyük projeler aralıksız sürdürülecek. Projelerin ilerleyişi gözetim altında tutulacak

İÇ PİYASALAR DESTEKLENECEK: İç piyasaları destekleyecek adımlar atılacak. Kriz algısı oluşturmak isteyen, dolar üzerinden kaos oluşturmaya çalışanlara karşı topyekun mücadele edilecek. İstikrarlı büyümeden geri adım atılmayacak, büyüme desteklenecek ve maliyetler aşağı çekilecek.

HER AİLEYE SOSYAL GÜVENCE: Her aile sosyal güvenceye kavuşturulacak. Her evde en az bir çalışan olacak. Türkiye İş Kurumu, iş başvurularında sigortalı çalışanı olmayan ailelere öncelik verecek. Ailelerdeki sosyal güvenceli sayısı en üst düzeye çıkarılacak.

İŞ KAPISI AÇANA TEŞVİK: İstihdam paketi gençlere ve kadınlara daha fazla iş fırsatı oluşturacak şekilde güncelleniyor. Her iki grupta yer alanlara iş kapısı açılırken işletmelere finans desteği veriliyor.

BANKAMATİKLE YARDIM: Sosyal yardım kapsamında 30 milyon kişinin sosyo-ekonomik bilgileri merkezi veri tabanında toplandı. Sosyal Yardım Kartı ile 2 milyon kişinin bankamatik ile yardım almaları sağlandı.

DOĞUM İZNİNDE İYİLEŞME: Çalışan kadının ücretli doğum izninde iyileştirme yapılacak. Kadınların çalışma hayatına katılımını artırmak amacıyla, çocuk bakımevleri ve kreş hizmetleri için teşvik güçlendirilecek.

KONUT KREDİSİNDE YARDIM: Konut kredisinde vatandaşın yükü hafifliyor. Alt ve orta gelir grubunun konut ihtiyacının karşılanmasına öncelik verilecek. TOKİ hızlı fiyat artışının olduğu şehirlere yoğunlaşacak.

3 MİLYONA SOSYAL DESTEK: 12 yılda 100 milyarlık sosyal yardım yapan hükümet, engelli, şehit ailelerine desteklerini sürdürecek. 3 milyon aileye destek verilecek.

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK: Emeklilere bu yıl yapılan 100 liralık artışın herkese yansıtılması planlanıyor. Gösterge esaslı sistemden gelişme hızından pay alınan sisteme geçildi. Böylece gelişme hızından pay alamayan yaklaşık 1.9 milyon emeklinin intibakı düzenlendi. Yeni dönemde de emeklilikte gelir kaybı engellenecek, maaşların düşmesi önlenec

ÇALIŞAN EMEKLİ UNUTULMADI: Çalışan emeklilerden yapılan destek primi kesintisi yüzde 15'ten yüzde 10'a indirildi. Çalışan emeklilerden prim alınmaması planlanıyor.

GELİRİ OLMAYANA AÇIK İŞ: Hiçbir geliri olmayana açık işlerde öncelik verilecek. Sosyal yardım almayanlara açık iş imkânları artırılacak.

İŞLETMELERE UCUZ FİNANSMAN: KOBİ'lerin işçilik maliyetlerini düşürmeye yönelik desteklerin kapsamı genişletilecek. Sanayicinin maliyetleri düşecek.

İŞSİZLİK MAAŞI: İşsizlik maaşı almak kolaylaşacak, yararlanma süresi uzatılacak.

EMEKLİYE FAİZSİZ KREDİ: Emeklilere faizsiz, geri ödemesi kolay kredi veriliyor.

TAŞERONUN DERDİ BİTECEK: Taşeron işçilere yönelik bürokratik süreç tamamlanacak. Kamuda taşeron işçiliğinin sona erdirilmesine yönelik projeler hızla yaşama geçirilecek. (Sabah)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa zafer güler30 Eylül 2015 14:35

ak parti bir polisleri unuttu fatma hanim inşallah seçilirken 13 yıllık vaatleri ni hatırlatırız sağolun şimdiden zaten şu an başka ciddi bir parti yok piyasada bu konuda sıkıntı yüksekliğini daha şimdiden hayırlı olsun

Recep ozturk30 Eylül 2015 12:39

Allah razi olsun hukumetimizden

Gülseren Alasun30 Eylül 2015 09:23

ssk aylıklarının 1500 cıkması ev kadınlarını ssk olması ve bunlar azda olsa bir aylık baglanması genclerımıze her okuyana eyitim parası verılmesi sınıfladırmadan ve ögrencılere otobus bedava olması bunlar yapılırsa tek başınıza başimiza ak parinin yüzde 60 alacagını söyleyım

tahsin30 Eylül 2015 00:58

allah aşkına yorum yapıyorsunuzda başka bir parti başta olsa bunlarıda göremezsiniz açın gözünüzü görün biraz gerçekleri.

sennur 30 Eylül 2015 00:15

İşçi neden hiçe sayılıyor asgari ücret neden hep komik rakamlarla sınırlı memur ağlıyormuş biz intihar edelim o zaman

Kazım29 Eylül 2015 20:59

Asgari ücretin arttırılması, emekli maaşlarının yükseltilmesi, İŞSİZLİK sorununun minumum seviyelere çekilmesi.

ahmet29 Eylül 2015 17:22

İş saatleri Uzun olan aldıkları aylıklarını yarısını gösteren çocuk parasını vermeyip te kâğıt üzerinde herşeyi gilifina uyduran iş yerlerine göz yummayi vazgecin

kadir karasoy29 Eylül 2015 15:43

kaynağı nereden bulacaklar

mehmetkarahan29 Eylül 2015 15:11

iş sislik güm be gün artıyor en baştan buna bir çare bulması gerekiyor şuan emeklisi dolmuş 200 bin işçi var yaşı bekleyen pirimi tamam ama mezarda maaş al diyor buna çözüm bir defaya mahsus emekli et en azından yeni işsiz gençleri al yaşar okuyanın kazığı buda ama bu hükümet buna bir çare bulsa taze kan gelse daha iyi olur benim naciz hane fikrim

abdurrahman toprak29 Eylül 2015 12:31

allah rızası için diyorum şöyle oluyor böyle oluyor ssk dan yaşı vuranlara hiç kanun yok şu an emekli olmam lazım yaş bekle verilmiş hakkımız elimizden alındı kimsenin sesi çıkmıyor üzülüyorum şu haksızlığı önlesin hak yerini bulsun allahta onlarla olur o zaman haklının hakkını vereceksin fakirden alıp fakire değil zenginden alıp fakire vereceksin adalet budur

Çiftçi 29 Eylül 2015 10:31

KARDEŞİM HEPSİ GÜZELDE HANİ ÇİFTÇİ NİN İSTEKLERİ BU ÜLKEDE YÜZDE 65 ÇİFTÇİ LİLLE GEÇİRİYOR AMA ONU HİÇ DÜŞÜNEN YOK VAR SA YOKSA ZENGİNİN CEBİ BIRAKSINLAR BU İŞLERİ ÖNCE ÇİFTÇİYİ DÜŞÜNSÜNLEREK TÜRKİYE BİR TARIM ÜLKESİ....

Şahin Uçar 29 Eylül 2015 09:03

İlk önce emeklilik yaşa takılanların hakkı verilsin ozaman adaleti görelim hani eyt gelince kaynak yoktu bunların hepsi boş ...

Kurtuluş29 Eylül 2015 00:50

Ayrıca engelli çocuğu olanlar asgari ücretle sigortalıysa evde 3 oturan varsa çocuğu için sosyal yardım alamıyor. Çok saçma!...

ali29 Eylül 2015 00:14

bakıma muhtaç ozurlu çocuğu olan babalara kadrolu devlet işiistiyoruz

erdem balkan 29 Eylül 2015 00:13

En alta son bir bildirge eksik bütün bunların bütçesi işçinin maaşına yansiyacak asgari ucret ellenmeyip zam verlmeyecek .. Yine bütün yük işçi kardeşlerimize ve ailelerine kalacak . bu hükümette işçi ve küçük çiftçi yolunacak kaz

mustafa28 Eylül 2015 23:58

İşçi kardeşlerimize hiç birşey yine yok yine yok asgari ücret yine aynı yine hep aynı

ufuk omuş28 Eylül 2015 23:12

her şey iyi güzelde bazışeyler için geç kalınmadımıgülün dalı kırılmış rüzgar özür dilese ne dilemese ne

İşsiz KPSS.li28 Eylül 2015 22:17

KPSS kadrolarının arttırılmasını bekliyor ; KPSS.siz atama yapılmamasını istiyoruz.

Cem28 Eylül 2015 22:04

Asgari ücretten bahsedilmemiş en azından asgari ücretten alınan vergiyi kaldırsınlar.mezarda emeklilik&tt2;de ayrı bir konu.

Ramazan dursun28 Eylül 2015 21:40

Emeklilikte yasa takilanlara birsey yok o zaman oy da yok

Dursun kızılsu28 Eylül 2015 20:15

Pirimi Fazlasıyla ödenmiş ama yaşa takılmış mağdurlara ne olacak bunlar için Yazılmış veya bir düzeltme yapılamazmı

ibrahim çırakoğlu28 Eylül 2015 19:08

HANİ EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA MÜJDE YİNE YOK SÜRÜNMEYE YİNE DEVAM İŞSİZ GÜÇSÜZ YAŞLISIN DİYORLAR İŞE ALMIYORLAR DEVLETE GİDİYORUZ GENÇSİN DİYORLAR EEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇ NE OLACAK

murat Karaoğlu 28 Eylül 2015 18:25

Kamuda taşeron işçiliğine son ya özel sektördekiler ne yapacak kaldırmışken hepsine son verin

recep28 Eylül 2015 18:08

emeklininn hayali suya düşdü diyceniz

sencer bulut28 Eylül 2015 17:26

Emeklilikte yaşa takılanlardanım 30 yıldır çalışıyorum hala emekli olamıyorum 7 yıl daha çalışmam gerekiyor yani 37 yıl çalıştıktan sonra ancak emekli olabilicem. Millet 15 yıl çalışıp emekli olmuş maaş alıyor ben emekli olamıyorum sizce bu ne kadar adil bunun hesabını allah katında nasıl vericeksiniz.

eşref yılmaz28 Eylül 2015 16:57

emeklilikte yaşa takılan bizler haklarımızın bize geri iade edilmesini istiyoruz.

karaca4828 Eylül 2015 15:57

bütün bunlar seçimden önce mi / olacak seçimden sonra mı ?

Osman28 Eylül 2015 14:53

Başbakanım emeklilik yaşı 65sizce uygunmu. Milyonlarca insanlar emeklilik pirimini doldurmuş yaş bekliyor. Sizce adaletmi.

mesut Başmaya28 Eylül 2015 14:18

Özel sektörde çalışanlar için hiç bir şey yok bizler üvey evlatlatmıyız

Srkan28 Eylül 2015 00:23

Zaten normal de devletin yapması gerekenler bunlar sadece vaat

İbrahim coşgun28 Eylül 2015 00:07

Taşeron derdi nezaman bitecekmiş seçimden öncemi sonramı

Özhan soylu27 Eylül 2015 23:42

Okadar okudum ama işçi için bir şey gördünüz mü beyler

akin27 Eylül 2015 23:39

emeklilikte yasa takilanlar nerede

fatih erol27 Eylül 2015 23:22

Yaptığımız yorumların cevabını niye vermiyonuz

hakan27 Eylül 2015 22:57

Özürlüsüolan ailedeki kardeşlerine kadrolu iş imkanı iştiyoruz

mustafa27 Eylül 2015 22:51

emeklilikte yaşa takılanlara müjde yokmu bunada bi el atılması gerekmezmi.?

nihat kapitasi27 Eylül 2015 22:27

İş öncesi kadınlarda doğum borçlanması ne olacak erkeklerde askerlik borçlanması gibi uygulamanın olması gerek

AHMET 27 Eylül 2015 22:05

CALIŞAN İŞCİDEN KESİLEN GELİR VERGİSİ ORANI COK FAZLA -MERSİNEDE ALT GELİR TOKİ EVLERİ YAPILSIN

Seyithan göneş27 Eylül 2015 21:15

Hellal olsun

Adem güler27 Eylül 2015 21:12

Allah sizleri başımızdan eksik etmesin inşallah yol devam

ramazan kodaz27 Eylül 2015 20:43

Birazda askeri ücretliyi düşün en aIndan beegisini kaldır

HASAN BASRİ ARTIK 27 Eylül 2015 20:35

YÜCE YARADANIM AKP&tt2;NİN VE ANADOLUMUZUN YOLUNU AÇIK EYLESİN. ALLAHIM R.T. ERDOĞAN&tt2;I ANADOLUMUZUN YÖNETİMİNDEN EKSİK ETMESİN SEVGILI CUMHURBAŞKANIM CANIM TAYİBİM. ALLAHIM BÖLÜCÜ HAİNLERİN AMACLARINI BOŞA ÇIKARSIN. ALLAHIM ORDUMUZU MİLLETİMIZI ESNAFLARIMIZI TÜM ANADOLUMUZU VE BAĞIMSIZLIĞIMIZI KORUSUN. TÜM ANADOLUMUZUN GÜZEL İNSANLARINA MUTLU SEVGI SAĞLIK SIHHAT DOLU GÜZEL YAŞAMLAR DİLER BÜTÜN MİLLETİMIZI KUCAK DOLUSU SEVGİLERIMLE SAYGILARIMLA SELAMLIYORUM. TÜM MUMIN İNSANLIĞA HAYIRLI BAYRAM

ahmet cadır27 Eylül 2015 19:57

Birde calısan iscilerin tazminatıyla ilgilenseniz lutven tasron firmalar tazminat vermiyo sirketi batırıp zarar ettik diyorlar baska isimde sirket kuruyorlar

ayvaz 27 Eylül 2015 19:53

Allah yolunda halka hizmet eden insanlarin yolu acik olsun bunlar kim olursa olsun

ugur27 Eylül 2015 19:16

allah akpartının yoklugunu vermesınnnn

Aryenigun27 Eylül 2015 18:51

Somut adımlar lazım bu söylenenler zaten kısmen var dar gelirli yi kısa dönemde bir şeyler yapılması lazım meşale asgari ücretten vergi ve 10 işçiye kadar işçi çalıştıran işyerlerinde vergi ve prim indirimi emekli maaşlarının asgari 1500 tl olması eşleri çalışmayan kamu personeline gelir desteği gibi sosyal çalışmalar lazım yoksa yukardaki lerin çoğu nu dar gelirli anlamayacaktir.

mehmet kavak 27 Eylül 2015 18:33

kardeşim erken emeklilik ne oldu niye bir haber yok

ayşe27 Eylül 2015 18:16

inşaALLAH...

Hamdi Ükünç27 Eylül 2015 18:13

Sayın Başbakanım taütlü borçlara Af yokmu Saygılarımla

BÜLENT27 Eylül 2015 18:12

YALAN SÖYLÜYORSUN POLİSİM 5 KİŞİLİK AİLEYİM AÇLIKSINIRINDA MAAŞLA YAŞAYIP KREDİ ÇUKURUNDAYIM

Erdinc 27 Eylül 2015 17:58

Allah nazardan saklasin maasallah

mithat osmanoğlu27 Eylül 2015 17:50

bu türkiyeyi kalkınma ve daha iyi calisma yaptiginiz icin cok tskr ederiz

Öğretmen27 Eylül 2015 17:30

Yine öğretmen unutuldu. 800 bin öğretmeni gözedi ederseniz. Yine seçimi kaybedersiniz.

Selim YİĞİT27 Eylül 2015 17:13

Mevsimlik orman işçisine yani 6 AYLIK ÇALIŞANLAR ne olacak..

fatih erol27 Eylül 2015 17:03

Milyonlarca staj magduruvar staj sigorta numarası sayılmıyor bununla ilgili meclise teklif sunuldu AKP hükümeti kabuletmiyor bununla ilgili bizde aklımızı istiyoruz bunun lailgili çok oykayıt etti AKP bizide unutmayın

Turgay27 Eylül 2015 16:53

Kamuda çalışan mevsimlik işçilerin sonu ne olacak bizlere yokmu mujde

Orhan 27 Eylül 2015 16:03

Bu şekilde olursa akparti derim istanbulda yaşayıp asgari ücrete talim taşeronda oldugumuz icin gününde alamıyoz asgari ücrete zam yaparsa akparti

ahmet27 Eylül 2015 16:03

Güzel faydalı ancak şu emeklilik yaşı çok uzun bu halka yapılacak en büyük hizmet emeklilik yaşının aşağı çekilmesidir.

Necati özkaraman27 Eylül 2015 15:58

Kamuda taşeron işçiliğinin sona erdirilmesi ne anlama geliyor?örnek:ben bir kamu sektörü olan Eskişehir şeker makina fabrikasında asıl işin içinde taşeron işçiyim yani bağlı bulunduğum taşeron şirket ile sadece kâğıt üzerinde bağlılığım var çünki çalıştığım fabrikanın işini yapıyorum...

suleyman kenar27 Eylül 2015 15:57

Hani prim gununu tamamlayip yasi bwkleyenlere emeklilik yokmu insallah oda olur seviniriz diye umut ediyorum

Ahmet27 Eylül 2015 15:51

9 yildır bursann merkezinde oturuyom halen elk.suyum yok

Ahmet27 Eylül 2015 15:49

Ayni zamanda koyu tayypçyiz

ramazan ucar27 Eylül 2015 15:31

Erken emeklilik yokmu herkese birşeyler var ama pirimi dolmuş yaşı bekleyenlere hiç bir yok

Mustafa akkus27 Eylül 2015 15:26

Bir de SSK&tt2;ya olan prim borçları afedilse

işçi27 Eylül 2015 15:19

Yorumlarda hükümete eleştiri olunca yayılamıyorsunuz .adil olun lütfen

Ali kahraman27 Eylül 2015 15:17

Harika

Ali kahraman27 Eylül 2015 15:17

Harika

işci27 Eylül 2015 15:15

Akp .neden hiç bir .adımında asgari ücretli yi düşünmüyor.1000 tl ile aile nasıl geçinir .çoçuklar nasıl okutulur.memur 3000 tl alırken işci 1000 tl .bu nasıl adalet ve kalkınma partisi..hep patronu düşünüyor.birazda işçiyi düşün .emeklilikte yaşa takılanları düşün .devlet verdiği sözden dönmez .

ahmet özmiş27 Eylül 2015 15:14

emekli enaz maaşı 1500 tl olmalı avrupadaki emekli istediği gibi tatil yapabiliyor neden bizde olmasın

timur27 Eylül 2015 15:03

Asgari ücrete gene mi bisi yok

nurettin yüksel 27 Eylül 2015 14:58

Ulkemiz vatamımız vatandaşımız için guzel gunler yakın rabbim muaffak eyledin. Amin

nurettin yüksel 27 Eylül 2015 14:58

Ulkemiz vatamımız vatandaşımız için guzel gunler yakın rabbim muaffak eyledin. Amin

m ali27 Eylül 2015 14:50

Peki çiftçiye bişey yokmu

ADEM duran27 Eylül 2015 14:47

İNSALLAH taşeören kalkar üzerimizde karga gibi hakkımızı yiyen patronlar defolup gider benim alinterimi masa başında oturarak yiyen kişilere hakkımı helal etmiyorum

mustafa cebecioglu 27 Eylül 2015 14:04

emekliligi hak edipde yaş sınırına takılanlar için neler yapılacak şahsen ben 2011 den beri bekliyorum ve daha 2018 e dek bekleyecegim ve yaş sınırına takılan emeklilik bekleyen çok sayıda insan var bunuda göz önünde bulundurmaları lazım degilmi 25 maddesaymışlar bunların zaten çogu yürürlükte olan madeler pek yeni bişey yok bence yıllardır emeklilerin intibak işini düzeltemdiler zaten daha akılcı ve somut adımlar atılmalı bence.dört gözle yaşı bekleyen emekli olabilecegimiz haberini bekliyoruz

Ramazan 27 Eylül 2015 14:01

78 milyon vatandaşa yardım eli uzatıldıda peki korucalara bu ülkenin vatandaşları değilmi bunlara hiç bir hak veya sosyal güvence hakları tanınmıyormu yoksa biz Türkiye cumhuriyeti devletinde yaşamıyormuyuz

öğretmen27 Eylül 2015 14:00

öğretmene müjde bunun neresinde ben anlamadım ?

Cengiz27 Eylül 2015 13:49

Nerde emeklilik de yaşa takılanlar onları yine unutmuş hükümet ama kendileri 2 senede süper emekli oluyorlar

nuran nur27 Eylül 2015 13:34

İYİ GÜZELDE,BU KADAR MADUR KADIN VAR SSK ÖNCESİ DOĞUM BORÇLANMASI YAPAMAYAN,SANKİ O ÇOCUKLARI BAŞKA BİRİLERİ DOĞURMUŞ GİBİ..HİÇ BU DURUM GÜNDEME GELMİYOR..?

mehmet27 Eylül 2015 13:32

her kesime var ama işçiye her zamanki gibi yok...

Yusuf BOYACI27 Eylül 2015 12:58

Zaten çoğundan yararlanıyoruz (özellikle Toki Bayburtta.toki evleri yapmasını isterim kiralar ve ev fiyatları çok uçuk fiyatlar Allah ev yönünden kirada oturanlara yardım etsin. Değerleri inşallah olacak. Zaten bütün çalış malar kimiler için Devlet Hükümet vatandaşı için çalışıyor. Hedef büyük olmalı. Ozaman durmak yok hedef. 2023

rifat27 Eylül 2015 12:57

Sözde kalmaması umidiyle

Bayram kara27 Eylül 2015 12:53

Güzel uygulamalar vergi büyük adaletsizlikler var mesala 20 binin karı 100/25 elibini gecersen 100/ 37 buda adaletsizlik 100/ 18 olsun herkez seve seve bu vergileri öder ozaman vergi kacırlmaz dikata alınırsa vergi tabana yayılır ve bida borclunun 3000 bin borcu haciz baglanıyor oda yanlş mükelefin uyarılıp borcukadarına haciz gelmeli teşkr

Ferdi Alim 27 Eylül 2015 12:39

Çok güzel vadler inşallah tek başına iktidar olur hepsi hayata geçer

Sonraki Haber Yükleniyor...