Tgrt Haber

AK Partili Akbaşoğlu'ndan EYT açıklaması: En kısa zamanda Meclis'e sunulacak

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 10:32 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 13:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT düzenlemesini açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu süreç ile ilgili açıklama geldi. EYT düzenlemesini içeren kanun teklifinin en kısa sürede Meclis'e geleceğini belirten Akbaşoğlu, "Tüm toplum kesimlerinin refahını, alım gücünü artıracak adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar​ (EYT) düzenlemesiyle ilgili müjdesinin ardından AK Parti​ Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan açıklama geldi. Daha önce asgari ücret, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi, 3600 ek gösterge, memur ve emekli maaşlarını hatırlatan Akbaşoğlu, son adım olan EYT düzenlemesine dikkat çekti.

Akbaşoğlu, verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğini söyleyerek "AK Parti söylediğini yapan, yaptığını söyleyen bir parti. İlkeli siyaset yürüten bir parti. Müjde, EYT'de yaş şartı yok. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde verdiğimiz sözü tuttuk. Tüm EYT'li kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

DÜZENLEME MECLİS'E SUNULACAK

Açıklamasında "Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar, yaparsa Erdoğan yapar" ifadelerini kullanan Akbaşoğlu, EYT düzenlemesini de içeren kanun teklifinin en kısa zamanda Meclis Başkanlığı'na sunulacağını mesajını paylaştı.

'ALIM GÜCÜNÜ ARTIRACAK ADIMLAR ATILMAYA DEVAM EDECEK'

Bugüne kadar hiçbir toplum kesimine verdikleri sözün zıttı bir yaklaşım sergilemediklerini, sergilemeyeceklerini belirten Akbaşoğlu, tüm toplum kesimlerinin refahını, alım gücünü artıracak adımları atmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...