Tgrt Haber

Akaryakıt indirimlerinden sonra büyük müjde geldi! Aracın deposunu dolduracaklara özel 75 TL destek!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2023 16:48 - Güncelleme : 21 Mart 2023 16:53
Akaryakıt indirimlerinden sonra büyük müjde geldi! Aracın deposunu dolduracaklara özel 75 TL destek!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yurt içinde pompa fiyatlarında da yansıyor. Gelen son zam ve indirim haberleri sonrasında destek açıklaması da gecikmedi. Tüm sürücüleri ilgilendiriyor!

Türkiye’de akaryakıt​ fiyatları oldukça dalgalı seyretmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda pandemi süreciyle gelen ve sonrasında Rusya Ukrayna krizi ile çıkmaza giren petrol fiyatları ciddi dalgalanmalar yaşamaya devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında görülen hareketlilik başta olmak üzere yurt içinde devam eden yüksek kur ve beraberinde uygulanan vergiler fiyatları bir hayli artırmaya devam ediyor. Her geçen gün akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile güncelleniyor. Petrol Ofisi’nden gelen kampanya​ ise sürücülerin yüzünü güldürmeyi başardı. 

O İSTASYONDAN AKARYAKIT ALACAKLARA 75 TL VERİLECEK!

Akaryakıt fiyatlarında görülen dalgalanmalar sürücülerin de cebini bir hayli yormaya devam ediyor. Bunun önüne geçmek için bankalar ve birçok kurumsal akaryakıt istasyonu ise kampanyalarına devam ediyor.  Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi​ ortaklığında duyurulan yeni kampanyaya göre 75 TL’ye kadar sürücülere destek verilecek. Maximum üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum kredi kartı ile tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerinde 75 TL’ye varan MaxiPuan hediye edilecek. 

31 MART’TA SONA ERECEK!

16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında sürücülerin 75 TL’ye kadar MaxiPuan kazanma şansı elde etmeleri saplanacak. Kampanya kapsamında Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine 60 TL, alışverişten en az birini temassız Maximum Kart ile ‘’Öde Geç’’ özelliğini kullanarak veya Maximum Mobil’den Pazarama’dan ‘’Öde Geç’’ yapılması durumunda 75 TL MaxiPuan hediye edilecek. 
29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özelliğe sahip Maxium kredi kartları ile temassız öde – geç işlemi yapılması için bir defaya mahsus anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından İş Bankası’na ait temassız POS cihazlarında aktivasyon yapılması gerekmektedir. Kampanya 31 Mart’ta sona erecek.  

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...