Tgrt Haber

Akaryakıta indirim geldi: Kamu aracına ucuzdan yakıt vermeyince ceza yediler

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
15 Mart 2022 11:40 - Güncelleme : 15 Mart 2022 11:49
Kamu aracına yakıt vermeyen istasyon ceza aldı.

Akaryakıt indirimleri sonrası Ordu’da bir akaryakıt istasyonu ucuz fiyattan bir kamu aracına yakıt vermedi. 'Sistem bozuk' diyerek yakıt vermeyen istasyon ceza ile baş başa kaldı.

Kamu aracına yakıt vermeyen istasyon ceza aldı.

Brent petroldeki düşüşün etkisiyle Akaryakıt fiyatlarında indirim yapılmaya başlanması üzerine Ordu’da bir akaryakıt istasyonu ucuz fiyattan satmamak için bir araca yakıt vermedi. Kamu aracına yakıt vermeyen istasyon ceza aldı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir akaryakıt istasyonu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait kamu aracına "Sistem bozuk çalışmıyor" diyerek akaryakıt vermedi.

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin durumu Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler denetim gerçekleştirdi.

TUTANAK ALTINA ALINDI

Yapılan denetimde akaryakıt istasyonunun sistemlerinde herhangi bir bozukluk olmadığı tespit edildi. Bunun üzerine akaryakıt istasyonunun durumu tutanak altına alınarak 5015 Enerji Piyasası Kanunu'na göre gerekli idari işlemler için EPDK‘ya bildirildi.

EPDK’nın vereceği karar doğrultusunda akaryakıt istasyonuna 150 bin lira ile 550 bin lira arasında idari para cezası uygulanacak.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kerim abdul cabar16 Mart 2022 09:08

El koymalı devlet stok yapana stokçu veya petrole

Cenk16 Mart 2022 01:43

Adamsın epdk

Vatan sever 15 Mart 2022 12:49

O istasyonu kapatın ki diğerlerine ibret olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...