Tgrt Haber

Son dakika: Akaryakıta zam üstüne zam! Motorinin ardından sırada benzin var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
20 Ağustos 2022 15:32 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 17:05
Son dakika: Akaryakıta zam üstüne zam! Motorinin ardından sırada benzin var

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarına yeniden zam yolda. Dün gece gelen zammın ardından motorin fiyatları yeniden 25 liranın üzerine yükseldi. Motorine gelen zammın ardından bir zam haberi de benzin için geldi. Benzinin litre fiyatına pazartesi gece yarısından itibaren 80 kuruş zam yapılacağı ifade edildi.

Dolar kurundaki artış ve petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Motorine dün gece gelen 1 lira 7 kuruşluk zammın ardından bir zam​ haberi de benzin​ için geldi.  

BENZİN İNDİRİMİ GERİ ALINDI

Brent petroldeki düşüşün ardından gelmesi beklenen iki zam iptal edilmişti. Fakat dolar kurundaki artış akaryakıtı yeniden vurdu. Motorine gece 1 lira 7 kuruş zam yapıldı. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 25 lirayı aştı. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü benzine yapılan 83 kuruş indirim​ geri alındı. Pazartesi gece yarısından itibaren 80 kuruş zam yapılacağı ifade edildi.

ZAM SONRASI YENİ FİYATLAR

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzin litre fiyatı için pazartesi gece yarısından itibaren 80 kuruşluk zam yapılacağı öğrenildi. Zammın uygulanmasının ardından benzinin litre fiyatı İstanbul’da 21,14, Ankara’da 21,25 ve İzmir’de 21,25 liraya yükselecek.

ZAM VE İNDİRİM AYNI ANDA YAŞANDI

Motorine Çarşamba günü 76 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim gelmişti. 

GÜNCEL AKARYAKIT​ FİYATLARI (20 AĞUSTOS CUMARTESİ)

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 20,34 TL
Motorin​ fiyatı: 25,03 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 20,45 TL
Motorin fiyatı: 25,12 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 20,45 TL
Motorin fiyatı: 25,13 TL

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...