Tgrt Haber

Akaryakıtta sevindiren haber, indirim geliyor! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: Türkiye Gazetesi, Mynet, TGRT Haber
30 Ağustos 2023 11:29 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 11:45
Akaryakıtta sevindiren haber, indirim geliyor! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Önce ÖTV zammı ve arkasından peş peşe gelen akaryakıt zamlarının ardından bu kez araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Akaryakıtta fiyat değişiyor. Güncel fiyatlar pompaya yansıyacak. Peki, Benzin ve motorinde fiyatlarında son durum ne? Benzine indirim ne zaman? İşte detaylar

Motorin​ ve benzin​ fiyatları önce ÖTV zammı, sonrasında da dövizdeki değişiklikler nedeniyle peş peşe gelen zamlarla neredeyse 40 liraya dayandı. Art arda gelen zam haberleri pek çok sektörde fiyat artışlarına neden olurken, milyonlarca araç sahibi de anlık olarak akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor.

BU KEZ BENZİNE İNDİRİM GELİYOR

Son olarak motorin litre fiyatları için 1,52'lik indirim sonrası 1 lira zam gelmesi gündem olmuştu. Bu kez benzinde fiyat tablosu değişecek.

Döviz kurundaki değişimle birlikte benzine 97 kuruşluk indirim geliyor. İndirim 31 Ağustos Perşembe gününden itibaren geçerli olacak. Mayıs ayının sonundan bu yana ise akaryakıta yapılan ikinci indirim olarak kayıtlara geçecek.

MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Motorin fiyatlarında ise herhangi bir indirim beklenmiyor.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul'da motorin litre fiyatları 37.89 lira, benzinin litresi ise 37.78 liradan satılıyor.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi, Mynet, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...