Tgrt Haber
BIST
9954.46
%0.55
(54.21)
Dolar
34.1509
%0.15
(₺0.05)
Euro
38.0258
%-0.19
(-₺0.07)
Sterlin
45.3702
%-0.35
(-₺0.16)
Altın
2940.062
%0
(₺0.00)
Bitcoin
$64111
%1.33
Ethereum
$2680.5
%4
AVAX
27.68
%1.77
 - Dolar kuru yeniden yatay seyirde!
2 saat 58 dakika önce

Dolar kuru yeniden yatay seyirde! 23 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı

Fed kararı sonrası küçük bir düşüş yaşayan dolar kuru kayıplarını geri aldıktan sonra yeniden yatay seyre geçti. İşte 23 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı
 - Eksik primi olanlar için erken emeklilik fırsatı
17 saat 43 dakika önce

Prim indirimiyle erken emeklilik geliyor! Eksik primi olanlara peş peşe müjde

Eksik primleri tamamlayarak emeklilik hayalini kuranlar için müjde geldi. Yeni EYT kapıda. Primi eksik olanlar da erken emeklilik hakkı kazanacak. Askerlik borçlanması, doğum borçlanması ve prim indirimi ile milyonlara erken emeklilik yolu açılacak. İşte ekim ayında meclisten geçmesi beklenen prim indirimi düzenlemesi.
 - 1.800 ucuz konut ihalesi bu hafta başlıyor
19 saat 18 dakika önce

TOKİ 4 şehirde yüzleri güldürecek! Tam 1.800 ucuz konut satışa çıkacak

Türkiye'nin 81 ilinde projeleri devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni indirim kampanyasını duyurdu. 4 şehirde dar ve orta gelirliyi sevindirecek proje için start verildi. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek. Konutları ihaleleri bu hafta yapılacak. İşte TOKİ'nin 4 yeni ucuz kampanyası.
Ekonomi - Ekonomi
20 saat 4 dakika önce

Gelecek haftanın piyasa takvimi belli oldu: Yurt içi ve yurt dışından kritik veriler gelecek

Haftalık ekonomik takvim ve dünya piyasalarındaki gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Piyasalar adına hareketli bir hafta geride kaldı. Önümüzdeki haftanın ekonomik takvimi belli oldu. Peki, piyasalarda neler oldu, gelecek hafta neler bekliyor? İşte ekonomik takvim.
Ekonomi - Ekonomi
21 saat 9 dakika önce

Bitcoin 2023 rallisini tekrarlıyor! Devasa fiyat hedefini açıkladı

Goldman Sachs eski yöneticisi Raoul Pal, Bitcoin'in küresel likidite döngülerine bağlı olarak yükselip düşme eğiliminde olduğunu ifade ederek hedef fiyatını paylaştı. Raoul Pal, Bitcoin'in (BTC) hedeflediği büyük fiyat seviyesine ulaşması için ortamın hazır olduğunu ifade etti.
Ekonomi - Ekonomi
21 saat 46 dakika önce

Evlilik kredisi için özel internet sitesi! Evlenecek gençler 150 bin TL faizsiz krediye daha hızlı ulaşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi için yeni bir hamle geldi. Evlenecek gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için ailegenclikfonu.aile.gov.tr internet sitesi hayata geçirildi.
Ekonomi - Ekonomi
22 saat 25 dakika önce

İstanbulkart 8 ay boyunca bedava olacak! Başvurular 23 Eylül'de başlıyor

İstanbul'da yaşayanlara yol parası yardımı müjdesi geldi. Şişli Belediyesi ulaşım desteği verecek. Destekten yararlanan İstanbullular 8 ay boyunca otobüs, tramvay, metro ve vapur gibi ulaşım araçlarına ücretsiz binecek. İşte ulaşım desteği başvuru şartları.
 - İşte en uygun konut kredisi veren bankalar
23 saat 13 dakika önce

En uygun konut kredisi veren bankalar belli oldu! Kredi faizi düştü: İşte 2 milyon TL'nin aylık taksit tutarları

Kredi faizlerindeki düşüşten kaynaklı yatırımcının gözü yeniden gayrimenkule çevrildi. 2 milyonluk eve ne kadar kredi çıkar, sorusu cevap buldu. Konut kredisi faiz oranları güncellendi. En uygun kredi faizleri yüzde 3'ten başlıyor. İşte banka banka en uygun konut kredisi tutarları.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 10:03

Mehmet Şimşek üst düzey Alman yöneticilerle buluştu! Türkiye’ye olan ilgi devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya’nın Bavyera eyaletinde bulunan Elmau kasabasında düzenlenen Stern Stewart Institute’nün 2024 zirvesinde üst düzey Alman yöneticilerle bir araya geldi. Bakanlıktan alınan bilgiye göre zirveye Almanya'nın önde gelen şirketlerinden 50'den fazla CEO, CFO ve akademisyen katıldı.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 10:01

EPDK açıkladı! İşte 2025'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti

EPDK, 2025'te uygulanacak elektrik iletim ek ücretini açıkladı. Uygulanacak iletim ek ücreti, Türkiye Elektrik İletim AŞ’ın (TEİAŞ) iletim tarifesinin binde beşi olacak. EPDK’nın konuya ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Ekonomi - Ekonomi
22 Eylül 2024 - 09:50

BDDK’dan kredilere yönelik hamle! Gece saatlerinde açıkladılar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Merkez Bankası gece yarısı iki düzenleme açıkladı. BDDK'nın aldığı karar ile konut ve bireysel kredilerde uygulanan ilave risk ağırlıkları kaldırıldı. Bu hamle ile kredilerde hafif bir gevşeme bekleniyor. Merkez Bankası ise zorunlu karşılık hamlesiyle sıkı duruşa devam mesajı verdi. İşte Merkez Bankası'nın gece düzenlemesi ayrıntıları.
 - Benzine yeni zam
22 Eylül 2024 - 09:00

Benzine bir zam daha geliyor! İşte 22 eylül benzin, motorin ve LGP fiyatları

Akaryakıt fiyatları, Brent petrol ve dalgalanan döviz kurları nedeniyle yeniden fiyatlanıyor. Bu kez ufukta zam var. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,20 TL zam bekleniyor. İşte 22 eylül benzin, motorin ve LGP fiyatları...
 - Altın rekora doymuyor!
22 Eylül 2024 - 07:23

Altın rekora doymuyor! İşte 22 Eylül 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından anlık takip ediliyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 22 Eylül 2024 altın fiyatları...
 - Kayıplarını geri aldı
22 Eylül 2024 - 07:20

Dolar kuru bir kez daha yükselişe geçti 22 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı

Fed kararı sonrası küçük bir düşüş yaşayan dolar kuru yeniden yukarı yönlü hareket etmeye başladı. İşte 22 Eylül döviz kurları, dolar, euro, sterlin fiyatı
 - Otomotiv devinde bir devir sona eriyor
21 Eylül 2024 - 20:15

Alman otomotiv devi Volkswagen Polo'nun üretimi sona eriyor!

Volkswagen (VW) Passat'ın ardından bir diğer efsanesi Polo'nun üretimi de sona erdiriyor. Polo'nun üretim hattı, daha küçük ve uygun fiyatlı bir elektrikli araç için boşaltılacak. Bu, otomotiv sektörünün elektrikli araçlara geçişi için önemli bir adım olarak görülüyor. Ancak Polo’nun maliyetler nedeniyle daha yüksek fiyatlardan satılmak istenmemesinin de büyük bir etken olduğu düşünülüyor.
 - İşten kovuldu, uzmanlar haklarını sıraladı
21 Eylül 2024 - 19:58

Çalışan emeklileri ilgilendiren detay! ABD'de emekli vatandaş işten kovuldu, uzmanlar haklarını sıraladı

Milyonlarca yeni emekli vatandaşın veya çalışmaya devam eden emeklilerin merak ettiği sorulara uzmanlar cevap veriyor. Türkiye'de de çalışmaya devam eden birçok emekli vatandaş var. Küresel enflasyonun dengesizleştiği bu dönemde kişisel mali durum dengesini korumak çok önemli. Dünya genelinde bazı ülkelerde emekli olan vatandaşlar kişisel duruma bakılmaksızın hemen işten çıkarılabiliyor. ABD'de bir vatandaşın, ''63 yaşındayım, hayatım boyunca çok çalıştım ve emekliliğimi duyurduktan sonra kovuldum. Bu yasal mı?'' sorusu üzerine uzmanlar önerilerini sıraladı.
 - Palamut Rusya’ya kaçtı
21 Eylül 2024 - 19:06

Palamut Rusya’ya kaçtı: Fiyatlar uçuşa geçti!

Palamut Rusya'ya kaçtı, fiyatlar 50 TL'den 120 TL'ye çıktı. Palamudun yokluğu, balıkçıların gelirlerinde ciddi düşüşlere yol açarken, tüketiciler de sofralarını süsleyemedi.
 - Araç sahipleri bu soruna dikkat!
21 Eylül 2024 - 18:35

Araç sahiplerini şaşırtacak tuzak! Sıfır otomobildeki bu sorun kadın sürücünün başına geldi: 20 bin TL fiyat çektiler

Sıfır otomobili olan bir kadın aracının lastiklerindeki sorun üzerine mahalle lastikçisine gitti. Sıfır otomobilin lastiklerindeki sorun sonrası yenileme çalışması için kadın sürücüye 20 bin TL fiyat verildi. Yetkili bayi sahipleri aracı olanları uyardı. İşte detaylar...
 - Gram altın 4 bin 500 TL olacak
21 Eylül 2024 - 16:51

Gram altın rekor kıracak! İslam Memiş tarih verdi: 4 bin 500 TL olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın için bomba bir tahminde bulundu. Gram altında rekor seviye için tarih veren İslam Memiş, "Gram altında bekleyin, 4 bin 500 TL olacak" dedi. Memiş, dolar ve borsa ile ilgili de dikkat çeken uyarılarda bulundu.
 - Faiz indirimini fırsata çevirene ceza
21 Eylül 2024 - 16:07

Bakanlık düğmeye bastı! Faiz indirimi sonrası fırsatçılık yapan emlakçıya 100 bin TL ceza

Ziraat Bankası'nın konut kredisi faiz oranlarını düşürmesini fırsat bilen emlakçılar, ilanlarda fahiş artışlar yaptı. Tepki çeken artış için bakanlık harekete geçti. Faiz indiriminin ardından ev fiyatını 1 milyon 750 bin TL artırdığı tespit edilen bir emlakçıya bakanlık ceza yağdırdı.
Sona Git