Tgrt Haber

Başkandan işçilere yüzde 75 zam... Kapıda karşıladılar

29 Ocak 2024 14:23 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:12
Başkandan işçilere yüzde 75 zam... Kapıda karşıladılar

Kızılcahamam Belediyesi personeline yapılan rekor zammın ardından belediye başkanı Süleyman Acar kapıda karşılandı.

Ankara Kızılcahamam​ Belediyesi çalışanlarına yapılan yüzde 75’lik zam​, heyecana neden oldu. Zam sevinci yaşayan personel belediyenin önünde Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın konuşmasını dinleyerek sevinç gösterisinde bulundular. 

Belediye Başkanı Acar rekor zam sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre, biz büyük bir aileyiz, 5 Yıllık süreçte bir ve beraberce omuz omuza çalıştığım değerli mesai arkadaşlarım bu güzel karşılama için çok teşekkür ediyorum. Kızılcahamam'ımız için verdiğiniz emeklerinizin karşılığı paha biçilemez. 

Başkandan işçilere yüzde 75 zam... Kapıda karşıladılar

Kızılcahamam'ımıza hizmetlerinden bütün mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederken, İkinci dönem çalışmalarımızın hemen başında, 5 yıldır büyük özveri ve fedakarlıkla çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor onlara sizlere müjdemizi vermek istiyorum.

YÜZDE 75 ZAM

Belediye çalışanlarımıza %75 ZAM yaparak heyecanınızı paylaşıyorum. Hayırlı olsun Bizler büyük Kızılcahamam Belediye ailesi olarak dümeni hep birlikte, tam yol zafere kırdık. 1 Nisan'da başlayacak ikinci dönemimizde, tüm personelimiz ile birlikte Kızılcahamam'ımızın altın çağını başlatacağız.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...