Tgrt Haber

Ayakkabı fiyatları ikiye katlanınca vatandaş soluğu tamirci dükkanında aldı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Kasım 2023 11:48 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 11:54

Ayakkabı sektöründeki fiyat artışları sebebiyle vatandaşlar alternatif yollar aramaya başladı. Fiyat artışı ikiye katlanınca vatandaşlar soluğu tamirci dükkanında aldı.

Hayat pahalılığından ayakkabılar da nasibini aldı. Ayakkabıdaki yüksek etiket ayakkabı tamircilerinin işini yoğunlaştırdı. Hal böyle olunca vatandaş ayakkabı tamircilerinin yolunu tuttu.Gaziantep’in Balıklı Meydanı'nda bulunan ayakkabı tamircilerine yönelen vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürmeye başladı.

REVİZYON VE ONARIM ARTTI

Eski ayakkabıları revizyon ve onarım sonrası yeni hale getirdiklerini ve uzun süre vatandaşların ayakkabı ihtiyacını karşıladıklarını söyleyen ayakkabı tamircisi, müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını da aktardı.

Ayakkabı fiyatları vatandaşları tamircilere yöneltti.

“UZUN ÖMÜRLÜ OLUYOR”

Eski ayakkabıları yeni hale getirerek vatandaşlara sunduklarını belirten ayakkabı tamircisi Mehmet Aktaş, “Eski ayakkabıları yeni gibi yaptığımızdan dolayı bize talep arttı. Tamir ettiğimiz ayakkabıları dikişlerle veya onarımlarla daha uzun ömürlü hale getiriyoruz. İnsanların bize karşı ilgisi artıyor. Bizim işimiz ayakkabıları tamir ederek müşterilerimize yardımcı olmak. Yırtık ayakkabıları onarıyoruz. Müşterilerimize tekrar sunuyoruz. Onlar da memnun biz de memnunuz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...