Tgrt Haber

Bakan Bilgin’den işçi, emekli ve memurlara Temmuz müjdesi!

22 Nisan 2022 00:04 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 00:18
Bakan Bilgin’den işçi, emekli ve memurlara Temmuz müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çeşitli ziyarette bulunmak üzere Isparta’ya geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği emekliye bayramda ek ikramiye için kapıları kapatan Bilgin, Temmuz ayını işaret ederek işçi, emekli ve memurlara müjdeyi verdi.

Türkiye’de milyonlarca emeklinin gözü emekliye verilecek olan bayram ikramiyesinde.  Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayramda emekliye 1100 TL ikramiye verileceğini açıkladı. Bakan Bilgin’in açıklamaları ‘emekliye ikramiyede ek zam’ ihtimalinde kapıları kapatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da “Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" dedi.

BAKAN BİLGİN’DEN MEMUR, İŞÇİ VE EMEKLİYE MÜJDE

Bir dizi ziyarette bulunmak için Isparta’ya gelen Bakan Bilgin, temmuz ayında yapılacak olan zamlara ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Bilgin, memur,işçi ve emeklinin yüzünün güleceğini ifade ederken müjdeyi duyurdu.

“EMEKLİLERİ ENFLASYONDAN KORUYACAĞIZ”

Enflasyon sürecinin tahribatlarına karşı önümüzdeki temmuz ayında işçileri, kamu çalışanları, memurları ve emeklileri koruyacak düzenlemeleri yapacaklarını kaydeden Bakan Bilgin, “Özellikle enflasyon sürecinin tahribatlarına karşı önümüzdeki Temmuz ayında yeniden işçilerimizi kamu çalışanlarımızı, memurları ve emeklilerimizi koruyacak düzenlemenin haberini vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılbaşında Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı politikalar ile biz en düşük emekli aylığını bin 500 TL’den 2 bin 500 TL’ye getirmiştik. Ayrıca bunun üzerinde de yüzde 30’un üstünde bir artış gerçekleştirmiştik. Enflasyon farkını içeren bir artış gerçekleştirmiştik. Temmuz ayında da emeklilerimiz koruyacak benzeri bir düzenlemenin haberini şimdiden vermek istiyorum, sizlerle paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...