Tgrt Haber

Bakan Dönmez açıkladı: BOTAŞ onarım işlemleri tamamlandı

12 Şubat 2023 12:03 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 12:07
Bakan Dönmez açıkladı: BOTAŞ onarım işlemleri tamamlandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, an itibariyle bölgede akaryakıt ile ilgili herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını söyleyerek "BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı. Artık bu şehirlerimizin girişinde doğalgaz var" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gaziantep​'in Nurdağı​ ilçesinde Şırnak Valisi Osman Bilgin ile birlikte depremden etkilenen bölgelerde enerji hatlarındaki onarım çalışmalarını inceledi. Bakan Dönmez, "BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı. Artık bu şehirlerimizin girişinde doğalgaz var" dedi.

ONARIM İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Bölgede çalışmaları koordine eden Şırnak Valisi Osman Bilgin, Bakan Dönmez'e bölgede depremden etkilenen alanların izlerinin silinmesi için yapılan çalışmaları anlattı. Bakan Dönmez burada yaptığı açıklamada, "BOTAŞ onarım işlemlerini tamamladı. Artık bu şehirlerimizin girişinde doğalgaz var. Güvenli bir ortam oluşturmadan doğalgazı şehirlerimize, mahallelerimize veremiyoruz. An itibarıyla bölgede akaryakıt ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor" dedi.

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...