Tgrt Haber

Bakan Nebati iş dünyasına yeni ekonomi modelini anlattı

11 Aralık 2021 14:33
Bakan Nebati iş dünyasına yeni ekonomi modelini anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bakan Nebati'nin iş dünyası temsilcilerine yeni ekonomi modeli hakkında bilgi verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya TİM, TÜSİAD, MÜSİAD, DEİK, İTO, İSO, TOBB gibi iş dünyasının çatı örgütlerinin yöneticileri, iş adamları, özel ve kamu banka temsilcileri ve genel müdürleri katıldı.

Bakan Nebati iş dünyasına yeni ekonomi modelini anlattı

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının en önemli gündem maddeleri arasında enflasyonla mücadele, kurdaki hareketlilik ve önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen asgari ücret bulunuyor.

Bakan Nebati iş dünyası temsilcilerine yeni ekonomi modeli hakkında bilgi vermesi verdi. Bakan Nebati'nin bundan sonra da iş dünyasıyla sık sık bir araya geleceği belirtildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...