Tgrt Haber

Bakan Nebati sektör temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Kasım 2022 16:19 - Güncelleme : 19 Kasım 2022 16:23
Bakan Nebati sektör temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, istişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmelerine devam ediyor. Bakan Nebati, perakende sektörünün temsilcileriyle görüşmelerini sürdürdüklerini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta inşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin temsilcileriyle bir araya gelen Hazine ve Maliye BakanıNebati​ bugün perakende​ sektörü temsilcileri ile buluştu.

“GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bakan Nebati, Twitter hesabından, söz konusu görüşmeye ilişkin paylaşımda bulundu. İstişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmeleri, perakende sektörünün temsilcileriyle sürdürdüklerini belirten Nebati, "Görüşmede, ekonomik gelişmelerin sektöre etkilerini değerlendirdik. Sektör temsilcileriyle görüşmelerimizi devam ettirerek, istişarelerimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...