Tgrt Haber

Bakan Nebati: Sigorta sektörü gündemimizin üst sıralarında!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2022 16:19 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 16:23
Bakan Nebati: Sigorta sektörü gündemimizin üst sıralarında!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter üzerinden sigorta sektörü hakkında bir açıklama yayımlayarak Sigorta sektörümüzün gelişmesini desteklemek amacıyla ilgili adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz" sözlerini kullandı.

Hazine ve Maliye BakanıNureddin Nebati​ sosyal medya hesabı Twitter’dan sigorta​ sektörüne yönelik açıklama yaptı. Bakan Nebati,  "Her zaman gündemimizin üst sıralarında yer alan sigorta sektörümüzün gelişmesini desteklemek amacıyla ilgili adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Nebati’nin açıklamaları şöyle: 

"DASK Olağanüstü Yönetim Merkezi Açılış Töreni vesilesiyle finansal piyasalarımız açısından stratejik önem taşıyan sigortacılık sektörünün temsilcileri ile bir araya geldik.
Her zaman gündemimizin üst sıralarında yer alan sigorta sektörümüzün gelişmesini desteklemek amacıyla ilgili adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz."

Bakan Nebati: Sigorta sektörü gündemimizin üst sıralarında!

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...