Tgrt Haber

Bakan Nebati, ikinci TOGG'a talip: Hangi renk vereceksiniz sayın Varank?

29 Ekim 2022 16:07 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 17:58
Bakan Nebati, ikinci TOGG'a talip: Hangi renk vereceksiniz sayın Varank?

Tüm Türkiye TOGG heyecanını yaşarken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, sosyal medyadan “Pamukkale, Kula, Oltu, Anadolu, Gemlik. 2. Togg'u hangi renk vereceksiniz Varank?” diye seslenerek 2. TOGG’a talip olduğunu duyurdu.

Hazine ve Maliye BakanıNureddin Nebatisosyal medya hesabı Twitter’dan Sanayi ve Teknoloji BakanıMustafa Varank’a, esprili bir dille seslenerek  2.TOGG’a talip olduğunu açıkladı. Bakan Nureddin Nebati, Bakan Mustafa Varank’ı paylaşımında etikleyerek “Pamukkale, Kula, Oltu, Anadolu, Gemlik. 2. Togg'u hangi renk vereceksiniz Varank?” dedi.

Bakan Nebati, ikinci TOGG'a talip: Hangi renk vereceksiniz sayın Varank?

"YOĞUN TELEFON VAR"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yeni Şafak gazetesine verdiği röportajda ikinci Togg’a ilişkin, “Yoğun telefonlar var. Mesela Hazine Maliye Bakanımız Nureddin Nebati beni her gördüğünde ısrarla, 'Hazine Maliye Bakanı’na verilmesi lazım' diyor. Dolayısıyla burada bir rekabet oluşacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...