Tgrt Haber

Bakan Nebati'den Türkiye-Rusya ilişkileri hakkında önemli açıklama: İki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler yasal!

25 Ekim 2022 09:12 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 09:21
Bakan Nebati'den Türkiye-Rusya ilişkileri hakkında önemli açıklama: İki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler yasal!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye-Rusya ilişkileri hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bakan Nebati; Türkiye'nin Rusya ile ekonomik ilişkilerinin yasal olduğunu ifade ederek, “İçeride ve dışarıda bazı muhalefet elementlerinin ülkenin finansal bağlantıları üzerinde kasten şüphe yarattığını” söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati​, İngiliz Financial Times gazetesine yaptığı açıklamada Rusya-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi. Bakan Nebati “içeride ve dışarıda bazı muhalefet elementlerinin ülkenin finansal bağlantıları üzerinde kasten şüphe yarattığını” ifade etti. Bakan Nebati Türkiye’nin Rusya​ ile ekonomik ilişkilerinin “yasal” olduğunu ifade etti.

"TÜRKİYE ULUSLARARASI FİNANS SİSTEMİNE ÇOK DİKKAT EDEN BİR ÜLKE"

Bakan Nebati açıklamalarında “Türkiye uluslararası finans sistemi içinde çok dikkatli hareket eden bir ülke. Uluslararası finans sistemi içinde ihlal yaratacak adımlar atan bir ülke değiliz. Bu konuda çok netiz. Her şey yasal yollardan bize geliyor” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...