Tgrt Haber

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası flaş faiz açıklaması

19 Ocak 2015 21:52
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası flaş faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Bakanlar kurulu toplantısı sonrasında Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı konusundsa soruya cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz indirimi konusunda bir değerlendirmesinin olup olmadığı sorulan Arınç, "Faizlerin indirilmesinin beklendiği ifade edildi. Yarın veya daha sonraki gün müdür Para Piyasası Kurulunun toplanacağı ve orada muhtemelen faiz indirimine gidileceğini bakanlarımız bir temenni olarak ifade ettiler. Faizlerde bugünlerde mutlaka bir düşüşün olması gerektiğini bakan arkadaşlarımız ifade ettiler" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
medine20 Ocak 2015 08:47

hadi inşallah biz engellilere de bir güzellik yapın

Aydın özgan19 Ocak 2015 23:19

devletimiz bankalara bulaştıran ev alacaklar araba alacaklar ve bunun gibi ihtiyaçlara faizsiz kredi verse iyi olmazmi çünkü faiz haram Allah. in kesin emri böyle bir kolaylık tanisabilirmiyiz iyi olur seçimlerde daha iyi başarılı olur

ibrahim kaya19 Ocak 2015 23:06

Dogru bi aciklama oiarak notlarimin arasina aliyorum...

Sonraki Haber Yükleniyor...