Tgrt Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Bloomberg'in haberine yalanlama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Temmuz 2023 09:23 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 09:39
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Bloomberg'in haberine yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ABD merkezli Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere yalanlama geldi. Açıklamada, "Mehmet Şimşek'in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin haberin tüm unsurları masa başı, uydurma bir haberdir" ifadelerine yer verildi.

ABD merkezli Bloomberg​'in Londra muhabiri Kerim Karakaya imzasıyla dün akşam yayınlanan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek​'in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin habere yalanlama geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı​'ndan açıklamada, haberin içeriğinin tüm unsurlarının masa başı ve uydurma bir haber olduğunun altı çizildi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu şekilde:

"Maliye Bloomberg International Londra muhabiri Kerim Karakaya imzasıyla dün akşam saatlerinde yayımlanan Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin haberin tüm unsurları masa başı, uydurma bir haberdir"

https://twitter.com/HMBakanligi/status/1677198314486353922

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...