Tgrt Haber

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak!

22 Haziran 2023 10:33 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 10:34
Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak!

Kurban Bayramı tatilinde devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş 24 Haziran gece yarısı başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar sürecek. İşte bayramda ücretsiz yollar, otoyollar ve köprüler

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı​ dolayısıyla 24 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar KGM tarafından işletilen otoyollar​ ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ücretsiz kullanılabilecek.

9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca geçerli olacak ücretsiz yol ve otoyollarla ilgili Cumhurbaşkanı kararı daha önce yayınlanmıştı. Yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olacak.

KÖPRÜ VE OTOYOLLARDAN ÜCRETSİZ GEÇİŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı dolayısıyla 24 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar KGM tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ücretsiz kullanılabilecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...