Tgrt Haber

Belediye çalışanları yaşadı! Maaşlara enflasyon zammı 

07 Eylül 2023 11:20 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 11:28
Belediye çalışanları yaşadı! Maaşlara enflasyon zammı 

Artan enflasyon karşısında işçi maaşların erimesine göz yummayan belediye, yüzde 20 zam ile çalışanlarını sevindirdi. Önceki gün yapılan zam toplantısı sonrası yüzde 20 ek zam yapıldığını duyuran belediye başkanı personellerini sevindirdi.  

Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında arasında yapılan ek zam​ görüşmeleri dün tamamlandı. Personellere yüzde 20 ek zam yaptığını duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın müjdesi çalışanlar tarafından sevinçle karşılandı. 

Bir süredir devam eden görüşmelerde Başkan Şayir ve Genel İş Sendikası arasında dün ek zam sözleşmesi protokolü gerçekleşti. Protokol imzalama töreni için belediye hizmet binasında bir toplanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, DİLBEL Şirket Müdürü İhsan Şanlı ve İşyeri temsilcileri ek zam protokolünü imzaladı. 

Törende konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Göreve geldiğimiz günden bu yana emeğin, emekçinin ve tüm çalışanlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. İşçi ve emekçi kardeşlerimizi enflasyon karşısında ezdirmemeye çalıştık. Bu çerçevede bir süredir devam eden Genel iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve Dilovası Şube Temsilcilerimiz ile imzaladığımız ek protokol ile belediyemizde görev yapan işçilerimizi kapsayan yüzde 20 zam kararını imzaladık. Dilovamıza, işçilerimize ve ailelerine hayırlı ve bereketli olsun" diye konuştu. 

"İSTİKRAR DEVAM EDECEK"

Ek protokol imza töreninin ardından Başkan Şayir’e teşekkür eden Küçük ve Dilovası Belediyesi işyeri temsilcileri, "Zorlu ekonomik şartların yaşandığı bu süreçte emekçi arkadaşlarımızın yanında olarak, enflasyona karşı arkadaşlarımızı ezdirmeyen Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Belediyemizde istikrar devam edecektir" dedi.  

Belediye çalışanları yaşadı! Maaşlara enflasyon zammı 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...