Tgrt Haber

Binance davasında karar verildi, BNB yeniden yükseldi

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2023 10:30 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 10:52

SEC, geçtiğimiz hafta Binance, Binance’e bağlı şirketler ve CEO Changpeng Zhao’yu açtığı davada karar belli oldu. Dava, kripto para borsası Binance’nin menkul kıymet yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla açıldı.

Kripto para​ piyasalarında sular durulmuyor. Sanal para piyasasında deprem etkisi yapan davalarda karar belli oldu. Kararın ardından Binance​ Coin (BNB) fiyatında yüzde 2’ye yakın bir artış görüldü.

DONDURMA KARARI BEKLEMEDE

Uzmancoin’de yer alan haber göre; Binance davasına bakan yargıç, SEC​'nin Binance US'in varlıklarının dondurulması talebini reddetmedi ancak beklemeye aldı. Yargıç, tarafların Binance US'in 2.2 milyar dolarlık müşteri fonunu kontrol edebileceği konusunda anlaşma sağlaması durumunda varlıklar üzerinde tedbire kesinlikle gerek olmadığını belirtti.

PİYASALAR İÇİN RİSK OLUŞTURUYOR

Yargıç, Washington’da görülen duruşmada, “Varlıkların tamamen dondurulmasının yalnızca şirket için değil, genel olarak dijital varlık piyasaları için de ciddi sonuçları olur.” dedi.

YÜZDE 2 ARTTI

Buna göre SEC ve Binance’in konuya ilişkin ayrıntıları müzakere etmeleri ve durumu perşembe gününe kadar mahkemeye bildirmeleri gerekecek. Ayrıca yargıç, Binance US’in olağan giderlerinin bir listesini dosyaya eklemesi talimatını verdi. Mahkemenin bu kararının ardından Binance Coin (BNB) fiyatında yüzde 2’ye yakın bir artış görüldü.

Binance davasında karar verildi, BNB yeniden yükseldi

KRİPTO PARA FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...