Tgrt Haber

Bir sigara grubuna daha zam geldi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 18:31 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 18:36
Bir sigara grubuna daha zam geldi! 

Dün Philip Morris ve JTI grubunda yer alan sigaralara gelen zammın ardından bugün de BAT sigara grubuna zam geldi. Markanın en ucuz sigarası 64 lira oldu. En pahalı sigara ise 85 liraya kadar çıktı.

Son ÖTV artışı ile sigaralara da zam​ gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz ay yapılan zamla birlikte tüm sigara​ gruplarının fiyatlarında güncelleme yapılmıştı.

Tiryakileri üzecek bir haber daha akşam saatlerinde geldi. Dün Philip MorrisJTI​ grubundaki sigaralara gelen zammın ardından bugün British American Tobacco (BAT) sigara grubuna da zam geldi. 

Bir sigara grubuna daha zam geldi!  - 1. Resim

Açıklanan yeni zamla birlikte, BAT grubundaki en ucuz sigara 64 TL’ye yükselmiş oldu. En pahalı sigara ise 85 TL'ye çıktı. 

SİGARA ZAMMI RESMEN DUYURULDU 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, BAT grubundaki sigaralara zam geldiğini X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Bir sigara grubuna daha zam geldi!  - 2. Resim

Dündar, "Bat sigara gurubuna zam geldi sigaraya zam yağmuru devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...