Tgrt Haber

Bitcoin alım satım hızında GainEX rekoru

07 Temmuz 2022 09:42 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 10:01
Bitcoin alım satım hızında GainEX rekoru

Aralık 2021 tarihi itibari ile faaliyetlerine başlayan bünyesinde Bitcoin başta olmak üzere kripto varlıklar üzerine işlem hizmeti sunan GainEX kripto para işlem platformu yenilikleri ve geliştirmeleri ile müşterilerine en hızlı ve güvenli hizmeti sunmaya başladı.Bir çok banka ile 7 gün 24 saat para yatırma ve çekme işlemi yapılabilen GainEX müşterilerine eşsiz bir hizmet sunmak için en son güncellemesini duyurdu.

Bu güncelleme ile GainEX platformu üzerinden yapılacak Bitcoin​ ya da Altcoin​ market işlemlerinde işlem hızı rekoru kırarak sadece 450 nano saniyede işlem gerçekleştirdi. Bu işlem hızı ile bir rekora imza atan GainEX platform güncellemesi ile beraber hizmeti tüm kullanıcılara sunmaya başladı.
 
Ayrıca platformu kullanmaya başlayan tüm kullanıcılarına ilk işlemleri ile beraber Türkiye’nin yerli girişimi olan ve Türk Lirasına endeksli kripto varlığı olan Digital Türk Lirası (DTRY)’nı hediye etmeye başladı. Lansmanı önümüzdeki günlerde yapılacak olan DTRY’nin avantajlarından yararlanmak isteyen kullanıcılar platform üzerinden üye olarak ücretsiz 50DTRY’yi cüzdanlarına almaya başladı.
 
GainEX yetkilileri yeni yatırımlarına devam edeceklerini, global piyasalarda yaptıkları anlaşmalar ile çok yakında müşterilerinin işlem ve saklama güvenliğini en üst seviyeye getireceklerini açıkladılar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...