Tgrt Haber

Bitcoin fiyatı 65 bin dolar seviyelerini geri aldı! Boğaların beklentisi belli oldu

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: tgrthaber.com
21 Temmuz 2024 13:01 - Güncelleme : 21 Temmuz 2024 13:16
Bitcoin fiyatı 65 bin dolar seviyelerini geri aldı! Boğaların beklentisi belli oldu

Bitcoin fiyatı toparladı. Piyasanın kısa vadede yeni bir rekora imza atma beklentisi arttı. Dünyanın en büyük kripto para birimi son 7 günde yüzde 16 değer kazandı. Bitcoin'in fiyatı beş haftadan uzun bir süre sonra ilk kez Cuma günü yeniden 67.500 dolara yükseldi. Boğaların beklentisi yükseldi.

Bitcoin fiyatı 67.503 dolar oldu. Son yedi gün içinde yüzde 15,9 oranında yükseldi. Cuma günü piyasa değerine göre dünyanın en büyük altcoin'i olan Ethereum, günlük yüzde 2,5'in üzerinde bir artışla 3.520 dolardan işlem gördü. CoinMarketCap sitesine göre, kripto para piyasasının değeri cuma günü yüzde 4,1 artarak 2,43 trilyon dolar oldu.

BİTCOİN FİYATI YENİDEN YÜKSELİŞTE

Cuma günü Bitcoin (BTC) , ABD hisse senetlerindeki genel çöküşe rağmen grafiklerde yükseldi ve aylık en yüksek seviyesi olan 67,5 bin dolara ulaştı. 

Bitcoin fiyatı 65 bin dolar seviyelerini geri aldı! Boğaların beklentisi belli oldu - 1. Resim

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 5 Temmuz'da 53.727 dolara kadar düşerek son dört buçuk ayın tüm kazançlarını silmiş, kripto piyasasının değeri ise yaklaşık 2 trilyon dolar olmuştu. Ancak Bitcoin, yatırımcıların Donald Trump ve aday arkadaşı JD Vance'in Kasım ayında Beyaz Saray'ı kazanması halinde daha kripto dostu bir yönetim olacağını ummasıyla toparladı.

Bitcoin fiyatı 65 bin dolar seviyelerini geri aldı! Boğaların beklentisi belli oldu - 2. Resim

BİTCOİN'DE YENİ REKOR BEKLENTİSİ

Piyasa  65 bin dolar seviyelerini geri aldı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini oluşturmadan önceki son engel olabilecek 68 bin direnç bölgesine doğru hareket ediyor.

Bitcoin fiyatı düşüş trend çizgisini yukarı doğru kırdığından beri hızla yükseldi. Piyasa ayrıca 65 bin dolarlık direnç seviyesini momentumla aşarak onu bir desteğe dönüştürdü.

Bu yükseliş önümüzdeki haftalar için yeni bir rekor seviye beklentisini kuvvetlendirdi. 

Boğalar 70 bin dolar dolar beklentisini yeniden dillendirdi. 

Bitcoin fiyatı 65 bin dolar seviyelerini geri aldı! Boğaların beklentisi belli oldu - 3. Resim

TRUMP BİTCOİN KONFERANSI'NA KATILACAK

Geçtiğimiz hafta sonu Pennsylvania eyaletindeki bir kampanya mitinginde suikast girişiminden kurtulan Trump, 25-27 Temmuz tarihleri arasında Nashville, Tennessee'deki Bitcoin Konferansı'na katılacağını söyledi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...