Tgrt Haber

Bitcoin yeni güne değer kaybıyla başladı! Kripto para 4 ayın en düşük seviyesinde

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 09:22 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 09:22
Bitcoin yeni güne değer kaybıyla başladı! Kripto para 4 ayın en düşük seviyesinde

Kripto para piyasaları Biden ve Trump arasındaki başkanlık yarışının etkisiyle hareketli günler geçiriyor. Dün kritik seviyelerin altına gerileyen Bitcoin’de değer kaybı 4 ayın en düşük seviyesine indi.

Dünya’nın en çok işlem gören kripto para birimi Bitcoin’de Biden​ depremi sürüyor. Bitcoin​ son bir haftanın en düşük seviyelerine kadar geriledi. 

DÜŞÜŞLER YÜZDE 5’E DAYANDI

Haftanın son işlem gününde 54 bin doları gören Bitcoin’de değer kaybı yüzde 4,95 oldu. Kripto para birimi son dört haftada yüzde 23,22 düştü. Buna karşılık son 12 ayda fiyatında yüzde 79,31 değer artış kaydetti.

Analistler Bitcoin’in bu çeyreğin sonunda 58 bin 987 dolardan fiyatlanmasını bekliyor.

ABD SİYASETİNDEKİ GELİŞMELER DEVAM EDİYOR

Foreks'te yer alan habere göre, piyasa katılımcıları, Donald Trump​'a karşı ilk tartışmadaki kötü performansının ardından, yatırımcıların Biden'ın Demokratların başkan adayı olarak daha az kripto yanlısı biriyle değiştirilmesi olasılığından da endişe duyduklarını söyledi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...