Tgrt Haber

Bitcoin'de boğa sezonu her an başlayabilir! Kripto analisti kritik seviyeyi duyurdu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Nisan 2023 16:39 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 16:44
Bitcoin'de boğa sezonu her an başlayabilir! Kripto analisti kritik seviyeyi duyurdu!

Bitcoin’in son 10 ayın zirvesini görmesiyle kripto yatırımcıları yeni stratejiler belirlemeye başladı. Bitcoin’de her söylediği çıkan ünlü analist ise uyarıyor! İşte kriptoda yeni hedefler ve beklentiler…

Kripto para​ piyasalarında yükseliş trendi başladı. Lider kripto para birimi olan Bitcoin​ (BTC) 30 bin doları aşmasının ardından son 10 ayın zirvesini görmüş oldu. Küresel piyasalarda yaşanan son gelişmeler ve ABD’den gelen veriler sonrasında kripto sektöründe bir toparlanma görülüyor.

Ünlü kripto para analistlerinden DonAlt ise resmi Twitter hesabından yaptığı acıkması ile Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandıran bilgiler paylaştı. DonAlt takma adıyla piyasalara ilişkin kritik tahminler paylaşan kripto para analistinin son açıklaması gündem yarattı.

BİTCOİN’DE BU SEVİYELER KRİTİK!

Kripto paralar arasında piyasa değeri ve işlem hacmi ile ilk sırada yer alan Bitcoin, Kasım 2021’de gördüğü 68 bin dolarlık zirve sonrasında ciddi bir geri çekilme yaşadı. 20 bin doların altına kadar gerileyen Bitcoin, 2023 yılının başından itibaren nispeten geçen seneye göre daha iyi bir performans gösteriyor.

Analizinde Bitcoin (BTC) fiyatının 32.290 dolar seviyesini aşması gerektiğini ifade eden ünlü kripto analisti DonAlt, mevcut seviyeden eğer 19 bin dolar seviyesine düşüş olursa ne boğa ne de ayı piyasası için bir durum olacağını aktardı. 19 bin dolar seviyesi bu nedenle ayı piyasası oluşumu için kritik görülüyor.

Bitcoin'de boğa sezonu her an başlayabilir! Kripto analisti kritik seviyeyi duyurdu!

BİTCOİN (BTC) 10 AYIN ZİRVESİNDE!

Mart ayında ABD’de TÜFE ve ÜFE yükselişinin beklentinin altında kalması sayesinde Bitcoin ve kripto paralarda olumlu bir rüzgar esti. Bitcoin 10 ayın zirvesine yerleşirken, Ethereum​ (ETH) ise 2 bin doları aşmayı başardı. Piyasalarda genel görünüm itibariyle yükseliş eğilimi devam ediyor.  

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE?

15 Nisan Cumartesi gününde kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Bitcoin (BTC) 30 bin 444 doları zorlarken, Ethereum (ETH) ise 2 bin 108 dolardan işlem görüyor. Piyasanın lider kriptolarından BNB 334 dolar, XRP ise 0,52 dolardan işlem görmeye devam ediyor. ADA ise 0,44 dolarda hareket ediyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...