Tgrt Haber

Artan maliyetler bunu da yaptırdı: Enflasyona rakip baklava!

11 Şubat 2022 09:51
Kilosu 19 liradan satılan içi boş şerbetli yufka paylaşımı büyük tepki çekti.

Son haftalarda çıkan zam tartışmaları sonrası 'herkes yiyebilsin diye' yapıldığı öne sürülen boş baklava fotoğrafı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kilosu 19 TL olan 'içi boş baklava' fotoğrafı kısa sürede yayıldı.

Kilosu 19 liradan satılan içi boş şerbetli yufka paylaşımı büyük tepki çekti.

Son dönemlerde alım gücünün düşmesi, enflasyonun artması ve döviz kurundaki hareketlilik esnafın maliyetlerini de arttırdı. 

Akaryakıt, faturalar ve bazı ürünlere gelen zamlar tartışılmaya başlarken bir baklavacının yeni ürün olarak lanse ettiği “içi boş baklava” gündeme oturdu.

'Herkes yiyebilsin diye' yapıldığı iddia edilen boş baklava fotoğrafı, sosyal medyada yayıldı. Kilosu 19 liradan satılan içi boş şerbetli yufka paylaşımı tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ürünü fırsatçılık olarak nitelerken, bazıları da hayat pahalılığına dikkat çekerek baklava alamayanlar için olumlu bir adım olarak yorumladı.  “İçi boş baklava” kilosu 19 liradan satışa sunuldu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...